Resveratrol 60 Capsule

resveratrol-plus

Benefic pentru sistemul cardiovascular;

Este un puternic antioxidant;

Ajuta la mentinerea florei intestinale benefice;

Are efecte antiinflamatoare;

Plus Coenzima Q10 si Samburi de struguri;

Are efect energizant asupra organismului;

Intareste sistemul imunitar;

Ajuta la mentinerea tineretii.

Pret:

142,89lei

Prospect Resveratrol 60 Capsule

 

Vinul, resveratrolul şi sănătatea

Hipocrate, părintele medicinii, a spus cu secole în urmă: „Lăsaţi hrana să vă fie medicament”.

Ştiai că francezii, faimoşi pentru consumul moderat de vin , sunt mai sănătoşi şi trăiesc mai mult în comparaţie cu alte popoare? S-a dovedit că efectul benefic nu este rezultatul alcoolului în sine, ci a resveratrolului care se găseşte în vinul roşu, implicit în struguri.

 Extrem de important de reţinut că resveratrolul are aceste proprietăţi cardioprotective şi nu vinul. De fapt, s-au realizat studii privind legătura dintre consumul de alcool şi scăderea riscului de apariţie a bolilor cardiovasculare.
Rezultatele au indicat că după o scădere iniţială a riscului de apariţie a afecţiunilor cardiovasculare, pe măsura ce consumul de alcool creşte, acest beneficiu dispare şi este înlocuit cu riscuri ca accident vascular cerebral, forme de cancer sau ciroză hepatică.

Ce este resveratrolul?

Resveratrolul este un polifenol care se găseşte în struguri (Vitis vinifera).
Cea mai importantă sursă de resveratrol este vinul roşu, fiind adesea postulat ca un factor important al Paradoxului Francez, un termen care descrie faptul că poporul francez are o incidenţă scăzută a riscului de apariţie a bolilor cardiovasculare, deşi aceştia au o dietă bogată în grăsimi saturate (îți spun ceva brânzeturile franțuzeşti cu mucegai sau renumitul foie gras ?)
De-a lungul timpului s-a descoperit influenţa condiţiilor pedo-climatice, soiului de viţă-de-vie asupra concentraţiei de resveratrol din struguri, concentraţii mai mari găsindu-se la soiurile de struguri roşii, comparativ cu soiurile de struguri albe.
Astfel s-a descoperit că vinul Pinot Noir are cea mai mare concentraţie , în timp ce vinurile albe Bordeaux şi Chardonnay au cea mai mică concentraţie.

Beneficii pentru Sanatate a Resveratrolului

Sistemul cardiovascular

Polifenolii au capacitatea de a reduce vulnerabilitatea colesterolului LDL (aşa numitul “colesterol rău”) , legându-l şi protejându-l astfel de peroxidare; astfel studiile au indicat că resveratrolul are proprietăţi cardioprotective

Efect antiinflamator

Multe afecţiuni umane au o componentă inflamatorie, inflamaţia având un rol decisiv în dezvoltarea unor boli cardiovasculare, boala Crohn, psoriazis sau artrita; cercetările au indicat că resveratrolul, prin acţiunea antiinflamatoare, ar putea fi o alternativă atractivă la tratamentul curent pentru inflamaţiile cronice.

Microflora intestinală

Cercetările ştiinţifice derulate au asociat consumul de polifenoli, implicit resveratrol, cu benefiicile aduse microflorei intestinale prin faptul că aceşti compuşi acţionează ca prebiotice, stimulând dezvoltarea bacteriilor benefice şi având activitate antimicrobiană împotriva bacteriilor patogene.

Activitate antioxidantă

Resveratrolul face parte din categoria compuşilor care prezintă activitate antioxidantă, prevenind oxidarea. Astfel, resveratrolul are capacitatea de a întârzia sau de a împiedica afecţiunile cauzate de stresul oxidativ.

Studiile au asociat resveratrolul cu o incidenţă redusă a degenerescenţei maculare asociată vârstei, cauza principală de orbire la vârstnici, fiind un factor de protecţie şi împotriva progresiei aterosclerozei

Pentru cine recomandăm Resveratrol?

  • Persoanelor afectate de probleme cardiovasculare şi ale tensiunii arteriale şi celor al  căror istoric familial sugerează posibilitatea transmiterii ereditare a acestor boli, precum şi tuturor celor care doresc să menţină funcţionarea sănătoasă a organismului lor.
  • Persoanelor supuse unui stres fizic sau mintal intens.
  • Persoanelor care au un stil de viaţă stresant.
  • Fumătorilor.
  • Persoanelor care vor să se bucure de efectele benefice ale resveratrolului fără să consume alcool.
  • Tuturor celor care-şi doresc o viaţă care nu este doar lungă, ci şi mai sănătoasă şi mai plină de energie.

 Stiati Ca?

Ar trebui să beţi 10 sticle de vin roşu şi să consumaţi 4 kg de somon pentru a obţine cantitatea de resveratrol şi CoQ10 care se găseşte într-o singură capsulă de Resveratrol Plus !

Ştiaţi că francezii, faimoşi pentru consumul lor moderat de vin, sunt mai sănătoşi şi trăiesc mai mult în comparaţie cu alte popoare care consumă cantităţi asemănătoare de acizi graşi saturaţi? S-a descoperit că efectul benefic nu este rezultatul alcoolului în sine, ci a  resveratrolui care se găseşte în vinul roşu.

Continut Produs Resveratrol de la Calivita

100 mg Resveratrol extras din struguri
50 mg Extract din seminţe de struguri
20 mg Coenzima Q10

Adminitrare Resveratrol

1 capsula pe zi sau conform recomandarilor

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Resveratrol 60 Capsule”

Comanda Acum!