Resveratrol Plus Coenzima Q 10 ( 60 Capsule)

resveratrol-plus-calivita-pret

Are o concentratie ridicata de resveratrol: 100 mg;

In plus contine Coenzima Q10 si Extract de Samburi de Struguri;

Are un puternic efect antioxidant;

Previne bolile cardiovasculare si cancerul;

Imbunatateste sistemul imunitar;

Previne formarea cheagurilor de sange;

Accelereaza metabolismul regland masa corporala;

Se recomanda sportivilor pentru o recuperare rapida;

Imbunatateste circulatia sangvina;

Reduce vascozitatea sangelui si fragilitatea vaselor;

Are efect energizant si antiimbatranire.

Mentine tineretea prelungind viata.

Pret:

142,89lei

Conform ultimelor cercetari in domeniu resveratrolul actioneaza mult mai eficient impreuna Extractul de Samburi de struguri si Coenzima Q10.

Calitatea produsului Resveratrol este atestata de catre:

Ministerul Sanatatii Ministerul Sanatatii din Romania;

FDA Food and Drug Administration (FDA) din SUA cel mai dur forum mondial in domeniu;

GMP Good Manufacturing Practice (GMP) reprezentand bunele practici la fabricarea produselor.

Prospect Resveratrol Plus de la Calivita

Resveratrolul este o substanţă prezentă în anumite plante şi face parte din mecanismul de apărare al acestora. Reprezintă o parte însemnată a dietei mediteraneene, deoarece, în general, se găseşte în vinul de care se bucură atâţia localnici ai acestei regiuni. Există câteva surse de resveratrol, cum ar fi strugurii roşii, afinele, rodiile.

Resveratrolul este o fitoalexină, adică o substanţă chimică produsă de plante, ca un răspuns împotriva infecţiilor cu microorganisme patogene, cum ar fi ciupercile.

Alexin provine din limba greacă, având semnificaţia de a para  sau a proteja. Resveratrolul are acţiune asemănătoare şi asupra organismului uman.

 

Resveratrol Plus contine vinVinul. Nicio altă băutură nu a atras mai mult atenţia medicinei moderne decât aceasta.

Atunci când cercetătorii au descoperit resveratrolul, au găsit practic răspunsul pentru ceea ce era numit paradoxul francez: de ce francezii, al căror stil de viaţă tipic include fumatul şi consumul regulat de vin şi mâncăruri grase, au o rată redusă a bolilor cardiovasculare şi a cancerului ?

Răspunsul se găseşte în resveratrol, un antioxidant puternic şi o substanţă antiinflamatoare, care se găseşte în concentraţii mari în vin.

Francezii au obiceiul de a consuma un pahar sau două de vin în fiecare zi, ceea ce îi protejează de apariţia afecţiunilor cronice.

Vinul roşu conţine resveratrol, dar cantitatea conţinută depinde de mai mulţi factori: locul unde a crescut viţa de vie, momentul în care au fost culeşi strugurii, clima etc. Strugurii care conţin cea mai ridicată cantitate de resveratrol sunt din specia St. Laurent şi Pinot Noir.

 

Mai multe despre Resveratrol

 

Resveratrol din VinAşa cum au dovedit cercetările, resveratrolul previne formarea cheagurilor de sânge, păstrând circulaţia sângelui în vasele sanguine.

Resveratrolul ajută la scăderea colesterolului, şi este de 10-20 de ori mai puternic decât vitamina E în protecţia împotriva oxidării LDL (lipoproteine cu densitate scăzută), un  proces legat de apariţia afecţiunilor cardiovasculare.

Resveratrolul reduce apariţia tumorilor prin blocarea unei enzime despre care cercetătorii cred că contribuie la dezvoltarea cancerului de colon.

Resveratrolul este un antioxidant natural care protejează celulele organismului, precum şi sistemul nervos şi cardiovascular. În mod special, poate acţiona benefic în recuperarea după boli sau în cazul persoanelor cu un sistem imunitar compromis.

Are acţiune benefică şi asupra persoanelor perfect sănătoase – intensifică metabolismul, ceea ce poate ajuta la pierderea greutăţii corporale, îmbunătăţeşte răspunsul autoimun şi performanţele cardiovasculare. Mulţi nutriţionişti din sport îl recomandă atleţilor pentru recuperarea după o perioadă de activitate intensă.

sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

 

Produsul Resveratrol Plus Contine Samburi de Struguri

 

Struguri contine resveratrolExtractul din Sâmburi de Struguri  este un antioxidant puternic, cu un conţinut ridicat de picnogenoli (al doilea antioxidant exogen ca forţă după resveratrol) care conţine un complex de substanţe (bioflavonoide) exprimate în picnogenoli.

Asigură nutriţia ţesuturilor prin îmbunătăţirea circulaţiei şi oxigenarea acestora. Reduce vâscozitatea sângelui şi fragilitatea capilarelor.

Coenzima Q10 completează efectul celor două substanţe amintite, asigurând procesele de producere a energiei la nivel celular şi susţinând funcţionarea sănătoasă a inimii.
Resveratrol PLUS, fabricat de CaliVita, este un supliment alimentar care conţine antioxidanţi speciali şi foarte eficienţi, care oferă protecţie împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi, care încetineste procesul de îmbătrânire, sprijină funcţionarea adecvată a sistemului cardiovascular şi participă la procesele de producere a energiei la nivel celular.

Deci, se recomandă tuturor persoanelor care îşi doresc o viaţă mai sănătoasă şi plină de energie.

O Capsula de Resveratrol Plus contine:

Extract de resveratrol (50% transresveratrol)……100 mg;

Extract din samburi de struguri………………………….50 mg;

Coenzima Q 10………………………………………………..20 mg.

Mod de administrare Resveratrol Plus

O capsula pe zi sau conform recomandarilor.

Resveratrol Plus Comentat de Munteanu Ioana in data de . Foarte bun produsul!Dupa ce l-am folosit aveam o stare generala mult mai buna. Il recomand tuturor.4.5

 

sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Resveratrol Plus Coenzima Q 10 ( 60 Capsule)”

Comanda Acum!