Saw Palmetto 60 Tablete

pro-state-power-60-tablete

Beneficiile Produsului Saw Palmetto de la Calivita

Previne si trateaza afectiunile prostatei;

Scade colesterolul;

Previne si trateaza cancerul de prostata;

Previne aparitia afectiunilor aparatului urinar;

Are efect diuretic si antiinflamator;

Are efecte benefice asupra aparatului reproducator;

Mentine sanatatea vaselor de sange, nervilor si tesuturilor;

Tonic si expentorant al mucoasei plamanilor;

Previne si trateaza urinarile nocturne;

Produs recomandat in special barbatilor.

Pret:

142,71lei

Prospect Saw Palmetto Calivita

Saw Palmetto este planta nr. 1 din lume pentru sanatatea barbatilor. Aceasta contine acizi grasi naturali si steroli care reprezinta un suport deosebit pentru prostata.

Saw PalmettoSaw Palmetto este extras din fructul unui palmier pitic care face parte din familia Arecaceae. Acesta creste in zona Americii de Nord, pe coastele Atlaticului si in unele insule din Caraibe si Yucatan.

Acesta planta a devenit foarte cunoscuta deaorece are capacitatea de a trata prostata marita si de a proteja tractul urinar. Principalul simptom al prostatei marite este dificultatea in a urina.

Intr-un studiu efectuat in Belgia cercetatorii au administrat extractul de saw palmetto la mai multi pacienti cu prostata marita.

La sfarsitul studiului cercetatorii au concluzionat ca saw palmetto a redus volumul rezidual de urina, a usurat procesul de urinare si a redus dimensiunea prostatei imbunatatind calitatea vietii pacientilor.

Se recomanda si in cancerul de prostata.

Saw Palmetto ajuta si in tratamentul infectiilor la nivelul prostatei.

Alte ingrediente benefice pentru prostata:

Pygeurn Africanum este un arbore veşnic verde a cărui scoarţă are efecte tămăduitoare. Substanţele sale active sunt steroli liposolubili şi acizi graşi care, de asemenea, arneliorează simptomele prostatei marite.

Extractul din seminţe de in este utilizat în inflamaţiile şi hipertrofia prostatei. Scade senzaţia imperioasă de a urina şi cantitatea de urină acumulată în vezică. Un alt avantaj constă în faptul că împiedică creşterea celulelor prostatei.

Extractul de urtica dioica – urzică are efect diuretic şi antiinflamator. Extractele din plante şi substanţele biologic-active de origine vegetală, precum şi mineralele, exercită, de asemenea, efecte benefice.

Astfel, licopina, un carotenoid cu efect antioxidant, a ajuns nu demult în centrul atenţiei cercetărilor împotriva cancerului. Uleiul de in, datorită acizilor săi graşi nesaturaţi, este deopotrivă util în prevenire şi tratare.

Zincul joacă un rol important în funcţia de reproducere a bărbaţilor. Participă la secreţia hormonului sexual masculin, la sinteza testosteronului, fiind benefic in prevenirea hipertrofiei de prostată.

Seleniul este un antioxidant deosebit de puternic, care impiedică efectul nociv al radicalilor liberi, reduce procesele inflamatorii.

Consumul sistematic de seleniu este indispensabil bărbaţilor. Din seleniul asimilat de organism, doar jumătate ajunge in testicule, contribuind la formarea spermei. Acesta sporeşte dorinţa sexuală a bărbaţilor şi reduce simptomele neplăcute ale tulburărilor hormonale.
Prostata este expusă la diverse boli şi poate cauza numeroase simptome neplăcute în viaţa de zi cu zi. Afecţiunile prostatei pot fi prevenite cu o îngrijire atentă, cu acceptarea unui stil de viaţă corespunzător şi prin utilizarea unor plante şi minerale.

Pro Stp – O soluţie pentru bărbaţi.

Mod de Administrare Saw Palmetto de la Calivita

Recomandari Prostate Power:
Mod de administrare Prostate Power:
Adenom de prostata
Aparat urinar
Cancer la prostata
Diretic in afec. renale si la prostata
Nicturie adulti
Prostatita
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1

 

Legenda:

1-0-1 = o tableta dimineata si una seara

 O tabletă Prostate Power conţine:
Extract din Saw Palmetto 300 mg
Extract din frunze de urzica 150 mg
Ulei din seminte de in 150 mg
Scoarta de Pygenum Africanum 60 mg
Zinc 15 mg
Licopina 2,5 mg
Bioperina 1 mg
Seleniu 80 mcg

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Saw Palmetto 60 Tablete”

Comanda Acum!