Strong Bones (100 capsule)

strong-bones-100-capsule

Beneficiile Produsului Strong Bones de la Calivita

Conţine calciu si magneziu în doza optimă;

Previne osteoporoza;

Întăreşte oasele şi dinţii;

Combate stresul şi stările depresive;

Sprijină aparatul cardiovascular;

Se recomandă în rahitism, carii dentare, insomnii;

Se recomandă sportivilor pentru energie;

Deosebit de eficient in asociere cu Vitamina D Lichida.

Pret:

57,20lei

Prospect Strong Bones de la Calivita

V-aţi dori să puteţi evita osteoporoza?

În acest caz, în scop preventiv, puteţi începe să consumaţi suplimente alimentare cu calciu şi magneziu, încă înainte de vârsta de 30 de ani. Nu degeaba osteoporoza este considerată o boală “mută”, deoarece este insidioasă şi îndelungată, atacă pe neaşteptate şi o observăm abia atunci când este prea târziu: oasele s-au subţiat, rarefiat şi se fracturează uşor.

Osteoporoza poate fi evitată dacă organismului i se asigură în mod constant cantitatea necesară de calciu şi magneziu.

Calciul şi magneziul sunt minerale indispensabile organismului, necesare păstrării sănătăţii oaselor şi a danturii, funcţionării optime a aparatului cardiovascular, a sistemului nervos şi a musculaturii.

Strong Bones Contine Calciu

Calciul este substanţa minerală responsabilă de rezistenţa şi sănătatea oaselor. Însă acesta fortifică nu numai oasele, ci şi dantura. Absenţa calciului poate cauza rahitism, osteomalacie, osteoporoză şi carii dentare.

Deoarece cantitatea necesară de calciu nu se poate asigura numai din alimente, se recomandă aportul acestuia şi prin suplimentele alimentare. Necesarul de calciu al femeilor este mai mare după naştere şi la menopauză, de aceea este nevoie de o suplimentare crescută.

Calciul favorizează absorbţia fierului, combate insomnia, fortifică oasele, dentiţia şi sistemul nervos. Deficitul de calciu duce la apariţia rahitismului la copii, iar la adulţi produce osteornalacie, osteoporoză şi carii dentare. De asemenea, deficitul de calciu scade şi rezistenţa la stres, favorizează apariţia alergiilor, inflamaţiilor şi a crampelor musculare.

Calciul şi fierul sunt două minerale care deseori lipsesc din alimentaţia femeilor. În anumite etape ale vieţii, ca de exemplu in timpul sarcinii şi alăptării, este necesară suplimentarea calciului.

În perioada climaxului, când în organism scade secreţia hormonilor feminini, dacă nu asigurăm un aport corespunzător de calciu, poate apărea osteoporoza. O atenţie deosebită trebuie să acordăm organismelor in dezvoltare şi creştere, precum şi sportivi lor.

Administrarea calciului are efecte benefice în lombalgii, dismenoree, precum şi în atenuarea durerilor de creştere la adolescenţi. Şi cei care suferă de hipocalcemie (nivel sanguin scăzut de calciu) trebuie să-şi suplimenteze aportul de calciu, deoarece deficitul de calciu mobilizează acest element din oase.

Calciul ajuns astfel in sânge se va depune pe pereţii arteriali lezaţi, provocând sclerozarea acestora. De asemenea, deficitul de calciu va facilita absorbţia plumbului (un metal toxic) şi depunerea acestuia în oase şi dinţi.
Necesarul zilnic de calciu pentru un adult sănătos este de 800-1200 mg. “Duşmanii” calciului sunt grăsimile, acidul oxalic (existent şi în ciocolată), precum şi acidul fitic (din cereale), deoarece Împiedică absorbţia intestinală a acestuia. O atenţie sporită trebuie acordată aportului corespun­zător de calciu în cazul adul­ţilor şi copiilor care consumă multă ciocolată şi cola!

Calciul se găseşte În cantităţi mai mari în lapte şi în produsele lactate, în seminţele uleioase (mac, nuci, alune etc.), soia şi zarzavaturi. Deoarece seminţele uleioase se consumă În cantităţi insuficiente, iar 70-80% din populaţie nu tolerează laptele din cauza lipsei enzimelor necesare digestiei acestuia, suplimentele de calciu sunt necesare, practic, tuturor.

Atenţie!

Un aport zilnic de peste 2000 mg calciu se admite numai sub supraveghere medicală!

  • Cantităţi le mici de vitamina D, fosfor şi magneziu intensifică absorbţia intestinală a calciului,
  • Se recomandă administrarea calciului în doze mici, repartizate pe tot parcursul zilei.

Strong Bones Contine Magneziu

Magneziul este indispensabil funcţionării eficiente a sistemului nervos, a muşchilor şi a numeroase enzime. Participă la funcţionarea a mai mult de 300 de enzime vitale, având astfel un rol însemnat în metabolismul glucidelor, lipidelor, acizilor nucleici şi proteinelor, precum şi în procesele de energogeneză.

Magneziul scade riscul formării calculilor renali şi biliari cu conţinut de calciu. Este necesar şi pentru asimilarea calciului. Raportul dintre cele două minerale este deosebit de important şi este ideal în proporţia de 2:1.

Magneziul este indispensabil pentru funcţionarea eficientă a sistemului nervos, a musculaturii şi a numeroase enzime. Participă la activitatea a mai mult de 300 de enzime vitale, având un rol important în metabolismul glucidelor, lipidelor, acizi lor nucleici, al proteinelor, precum şi în procesele energetice ale organismului.

Asigură buna funcţionare a aparatului cardiovascular, fiind un factor protector împotriva infarctului de miocard. Încetineşte procesele de îrnbătrânire şi stabilizează nivelul sanguin al colsterolului, contribuind astfel la profilaxia arteriopatiilor şi aterosclerozei.

După unii cercetători, consumul de magneziu creşte rezistenţa organismului la infecţii şi îmbunătăţeşte randamentul intelectual. Diminuează procesele de formare a calculilor renali şi biliari cu conţinut de calciu. Favorizează procesele de digestie şi menţine integritatea danturii.

Magneziul asociat cu calciul combate stresul şi stările depresive.

“Duşmanii” magneziului sunt substanţele diuretice şi alcoolul, deoarece sporesc volumul eliminărilor urinare de magneziu. Sursele naturale de magneziu sunt seminţele oleaginoase, zarzavaturile şi apele dure.

Îngrăşărnintele chimice scad cantitatea de magneziu din sol şi, ca urmare, reduc şi conţinutul de magneziu al alimentelor.
Magneziul este indispensabil pentru metabolismul substanţelor minerale (calciu, fosfor, sodiu, potasiu), precum şi pentru utilizarea vitaminei C.

Aportul de magneziu trebuie sporit în cazul gravidelor, mamelor care alăptează, femeilor care utilizează anticoncepţionale sau medicaţie cu hormoni estrogeni. Necesarul de magneziu este crescut şi la persoanele care consumă mult alcool. Deoarece magneziul are un rol important în transformarea glucidelor în energie, este un element indispensabil şi pentru sportivi.

Atenţie!

Nu se recomandă un aport de peste 1000 mg de magneziu pe zi timp îndelungat.

  • Magneziul are o bună acţiune în asociere cu vitamina A, calciu şi fosfor.
  • Conform rezultatelor, cel mai bun raport dintre calciu şi magneziu este de 2: 1. Preparatele moderne de calitate conţin ambele minerale în raportul menţionat.
  • Calciul şi rnagneziul se pot absorbi şi asimila cel mai bine dacă, în produsul pe care-l consumăm, cele două macroelemente se află sub formă chelatată
  • Consumul de magneziu în asociaţie cu vitamina B6 poate preveni formarea calculilor renali de oxalat de calciu. Vezi MagneZi B6
  • Consumul preparatelor cu magneziu în timpul meselor poate conduce la o digestie deficitară, deoarece acest element se combină cu acidul clorhidric din stomac. Se recomandă, deci, administrarea Mg în intervalul dintre mese.
  • Persoanele cu hiperaciditate gastrică pot consuma preparate cu magneziu pe stomacul gol, deoarece acesta se leagă de acizii în exces.
  • Bolnavii cu afecţiuni cardiace care utilizează medicamente cu conţinut ridicat de magneziu trebuie să consulte medicul curent înainte de a începe administrarea oricărui nou preparat cu magneziu.

Strong Bones – Oase puternice şi sănătoase.

Strong Bones Contine:

Calciu (carbonat, acetat, citrat şi alfa-cetoglutarat)……………………………….300 mg;

Magneziu (oxid, aspartat, succinat, fumarat, citrat şi alfa-cetoglutarat)..150 mg.

 

Mod de Administrare Strong Bones de la Calivita

Recomandari Strong Bones: Mod de administrare Strong Bones:
Aciditate la stomac
Adolescent (14-18 ani) – preventiv
Antihemoragic
Antispastic
Carcei
Calmant
Deficit Ca si Mg (asimilare, fixare)
Descumarea unghiilor
Discopatii
Hernie de disc
Insomnie
Lumbago
Mialgii
Migrene
Nevralgii
Osteoporoza
Persoana in varsta – preventiv
Rahitism
Rau de mare, masina, avion (prev)
Scrasnit din dinti
Spasmofilie
Unghii friabile
Urticarie
0-0-1
0-0-1
1-0-1
1-0-1
0-0-1
2 tablete la nevoie
0-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
2 tablete la nevoie
1-0-1
1-0-1
0-0-1
1-0-1
1-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1
0-0-1

 

Legenda :

1-1-1 = o tableta dimineata una pranz si una seara

sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

Produse Calivita Similare:

Strong Bones – 250 Capsule – calciu si magneziu la flacon de 250 capsule

Strong Bones Plus – 100 Capsule – calciu, magneziu si vitamina D la flacon de 100 capsule

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Strong Bones (100 capsule)”

Comanda Acum!