Super Mega 50 (90 tablete)

super-mega-50-calivita-prospect-pret

Beneficiile Produsului Super Mega 50 de la Calivita

Întăreşte sistemul imunitar;

Se recomandă pentru activitate intelectuală intensă;

Creşte vitalitatea şi starea generală de sănătate;

Se recomandă pentru activităţi fizice intense;

Asigură necesarul zilnic de vitamine şi minerale;

Acţionează benefic în stările depresive;

Se recomanda sportivilor

Pret:

171,60lei

Prospect Super Mega 50

V-ar plăcea să nu vă îmbolnăviţi de gripă?

Secretul constă în funcţionarea optimă a sistemului imunitar.

Pentru aceasta, condiţia de bază este alimentarea organismului cu o cantitate suficientă de vitamine, oligoelemente şi minerale.

În absenţa acestora, apar următoarele simptome: epuizare, absenţa poftei de mâncare, stare de slăbiciune, oboseală. În cazul în care sistemul de apărare al organismului este scăzut, creşte frecvenţa îmbolnăvirilor de gripă.

Rolul Vitaminelor in Organism

Vitaminele sunt substanţe organice indispensabile vieţii, pe care organismul nu le sintetizează deloc sau le sintetizează în cantităţi insuficiente. Anumite vitamine se găsesc doar in cantităţi reduse în alimentele consumate.

Deoarece alimentaţia nu asigură intotdeauna vitaminele necesare intr-un raport echilibrat cantitativ şi calitativ, consumul suplimentelor alimentare cu multivitamine este extrem de benefic pentru buna funcţionare a organismului.
Un aport corespunzător de vitamine este absolut necesar fiecăruia dintre noi, nu numai sportivilor sau celor care desfăşoară activităţi fizice sau intelectuale intense.

Poluarea (a aerului, a apei, sonoră etc.), devenită astăzi o problemă foarte serioasă, stresul cauzat de ritmul alert de viaţă, alcoolul, nicotina, cofeina, aditivii alimentari, anticoncepţionalele şi multe alte substanţe chimice sporesc necesarul de vitamine, mai ales la persoanele care locuiesc în marile centre urbane. Un exemplu semnificativ este faptul că o singură ţigară fumată distruge 100 mg de vitamina C din organism.

Pe lângă faptul că, datorită acumulării efectelor nocive ale poluării mediului Înconjurător, necesarul de vitamine şi substanţe minerale al organismului a crescut, conţinutul în micronutrienţi (vitamine şi substanţe minerale) al legumelor şi fructelor a scăzut. De aceea, în zilele noastre este absolut necesar consumul de suplimente alimentare.

VITAMINELE sunt indispensabile pentru creşterea şi dezvoltarea organismului, pentru vitalitate şi pentru menţinerea unei stări generale bune.

Unele vitamine reglează procese biochimice, altele sunt componente ale unor sisteme enzimatice implicate în metabolismul celular şi, în sfârşit, există şi vitamine care influenţează în mod direct diverse funcţii ale organismului.

Necesarul zilnic de vitamine creşte o dată cu creşterea intensităţii activităţii fizice (când se măreşte necesarul de proteine şi glucide al organismului) şi, astfel, consumul de suplimente alimentare devine absolut necesar.

Deoarece vitaminele isi exercită efectele în mod sinergic, o cantitate mai mare dintr­o vitamină sau alta va atrage după sine şi creşterea necesarului de alte vitamine. Din acest motiv, se recomandă utilizarea preparatelor polivitaminice. O importanţă deosebită o are raportul dintre diversele vitamine. De exemplu, raportul ideal în cadrul complexului vitaminic B este de 1: 1.

Rolul Mineralelor in Organism

Funcţionarea normală a organismului necesită, alături de vitamine, şi prezenţa unor substanţe minerale. Acestea din urmă sunt furnizate exclusiv prin alimentaţie. Un aport ridicat de vitamine presupune şi creşterea necesarului de minerale al organismului.

Din acest motiv, se preferă utilizarea preparatelor complexe, care conţin atât vitamine, cât şi minerale dozate optim şi sub formă chelatată. Organismul poate utiliza mineralele În cel mai eficient mod în forma chelatată.

În organismul multor persoane, chelatarea unor minerale se realizează ineficient şi, din această cauză, suplimentele minerale ajunse în organism nu se pot utiliza integral. De exemplu, fierul anorganic ajuns în organism se absoarbe doar în proporţie de 2-10%, iar din această cantitate jumătate se elimină. Mineralele chelatate cu aminoacizi se absorb de 3-10 ori mai bine decât mineralele nechelatate.

Super Mega 50 este un Supliment cu Absorbtie Lenta

Conceperea şi comercializarea de produse cu absorbţie lentă a revolutionat industria vitaminelor hidrosolubile. În asemenea produse, substanţele active sunt înglobate în substanţe-suport, a căror absorbţie durează 8-12 ore, asigurându­se astfel un nivel sanguin constant de vitamine.

Substanţele­suport fără absorbţie lentă duc la o absorbţie rapidă, iar cantitatea care nu poate fi utilizată imediat de organism se elimină odată cu urina, în decurs de 2-3 ore.
Un alt avantaj al acestor preparate complexe îl constituie faptul că ele conţin şi substanţe lipotrope, cum sunt colina şi inozitolul, care împiedică depozitarea grăsimilor în ficat.
De asemenea, aceste substanţe lipotrope stimulează sinteza hepatică de lecitină, menţinând colesterolul în formă solubilă. În concluzie, substanţe le lipotrope împiedică creşterea concentraţiei de colesterol în sânge.

Există şi multivitamine care au în compoziţia lor enzime digestive sau acid glutamic. Acidul glutamic reduce senzaţia de oboseală, îmbunătăţeşte capacitatea de concentrare, diminuează extenuarea psihică. De asemenea, acţionează benefic în stările depresive şi ajută la combaterea alcoolismului, accelerează vindecarea ulcerelor.
Atenţie!
Deoarece majoritatea acestor produse conţin şi vita minele complexului B în doze destul de mari, nu este necesară asocierea altor vitamine B, cu excepţia situaţiilor de stres puternic sau în cazul recornandărilor exprese.

  1. Datorită conţinutului ridicat de vitamine din com­plexul B, consumul acestor preparate poate fi însoţit de colorarea urinei, asociată cu miros specific.
  2. Este inutilă consumarea concomitentă a diferitelor produse multivitaminice.

Acidul glutaminic este un potenţial alergen. De aceea, la cele mai mici semne de alergie trebuie sistată administrarea preparatului.

Super Mega 50 – Multivitamine – multă sănătate.

Compozitia Super Mega 50 pe tableta:

Vitamina C ……………………………………..250 mg
Vitamina E………………………………….……100 Ul
Vitamina B1………………………………………50 mg
Vitamina B2………………………………………50 mg
Niacinamida…………………………………..…50 mg
Acid pantotenic……………………………..……50 mg
Vitamina B6………………………………..……50 mg
Colina……………………………………..……..50 mg
Inozitol……………………………………………50 mg
PABA…………………………………………….50 mg
Calciu……………………………………………..50 mg
Magneziu…………………………………………25 mg
Rutina…………………………………………….25 mg
Complex de bioflavonoide…………….……….25 mg
L-cisteina……………………………..…………25 mg
Zinc……………………………………………….15 mg
Betaina HCI…………………………….……….15 mg
Potasiu…………………………………….…….10 mg
Fier………………………………………..………9 mg
Complex hesperidinic……………………………5 mg
L-glutation…………………………………..…….5 mg
Macese……………………………………………5 mg
Mangan………………………………….………..3 mg
Bor……………………………………………..….1 mg
Beta-caroten…………………………………..7500 Ul
Cupru…………………………………………500 mcg
Molibden………………………………………250 mcg
Acid folic……………………………………..200 mcg
Iod…………………………………………….150 mcg
Crom…………………………………………..100 mcg
Biotina………………………………………….50 mcg
Vitamina B12……………………………….…50 mcg
Seleniu…………………………………………25 mcg
Vitamina D…………………………….………….400 U

Mod de administrare:1-3 tablete pe zi sau in functie de recomandari.

Super Mega 50 Comentat de Ionescu Victor in data de . Foarte bun produsul!Practic sport si dupa antrenament ma simteam epuizat. Dupa ce am folosit produsul ma simteam plin de energie iar randamentul meu a crescut.4.5

 

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Super Mega 50 (90 tablete)”

Ați putea dori, de asemenea…

Comanda Acum!