Super Mega Coenzima Q10 (30 Tablete)

super-mega-coenzima-q10-calivita

Principalele beneficii ale Coenzimei Q10

Consumul a 100 mg CoQ10 pe zi reduce eficient hipertensiunea arterială.

120 mg CoQ10 pe zi pot sprijini recuperarea în urma infarctului şi, de asemenea, pot reduce riscul producerii altor infarcte.

3×100 mg CoQ10 pe zi pot îmbunătăţi semnificativ starea celor care suferă de migrene. 100 mg CoQ10 pe zi pot fi un ajutor de nădejde pentru cei care se confruntă cu probleme gingivale.

3×100 mg CoQ10 pe zi pot ameliora semnificativ simptomele acufenei.

200 mg CoQ10 pe zi pot creşte motilitatea spermatozoizilor, îmbunătăţind astfel semnificativ fertilitatea masculină.

150 mg CoQ10 pe zi pot reduce semnificativ efectele nocive ale radicalilor liberi şi pot accelera activitatea enzimelor antioxidante din organism.

Pret:

183,48lei

Prospect Super Mega Coenzima Q10 Calivita

După cum se ştie, CoQ10 participă la procesele de producere a energiei la nivel celular şi, în plus, este un antioxidant foarte puternic.

Noi am parcurs literatura de specialitate şi am aflat despre o serie de efecte benefice deosebite ale CoQ10. Consumată în doză ridicată, CoQ10 nu doar că îmbunătăţeşte condiţia fizică generală, ci poate fi folosită şi pentru a ameliora o serie de dereglări ale organismului!

V-am făcut curioşi? Nici nu e de mirare, şi noi am fost la fel! Şi aşa ne-a venit ideea ultimului nostru produs, Super Mega CoQ10!

Câte mg de CoQ10 credeţi că are în compoziţie o capsulă? 60? 100? Nu, greşit! 120 mg! Vă puteţi imagina cât de recunoscător vă va fi organismul dacă luaţi doar o capsulă pe zi?

Cercetarile aflate in derulare arata ca efectele benefice ale coenzimei Q10 in:

reducere efectelor secundare ale medicamentelor cum ar fi oboseala, durerea si slabiciunea;

cresterea fertilitatii feminine;

ameliorarea starilor celor care sufera de inflamatii;

ameliorarea starilor celor care sufera de depresie maniacala;

ameliorarea starii pacientilor cu tumori;

ameliorarea starii diabeticilor;

ameliorarea starii pacientilor cu Alzheimer, Parkinson si Huntington.

Ce stim despre Coenzima Q10?

Efectele Coenzimei Q10Coenzima Q10 este o substanta naturala produsa de organismul uman. Insa productia de Coenzima Q10 incepe sa scada dupa vasta de 30 de ani.

Datorita mostenirii genetice, alimentatiei deficitare sau administrarii de medicamente chiar si persoanele tinere pot suferi de infucienta de Coenzima Q10.

Rolul sau principal este acela de producere de energie la nivel celular. In plus este un antioxidant puternic. Ne protejaza de radicalii liberi care daca se acumuleaza in cantitati mari pot cauza imbolnavire.

Cercetarile in derulare au confirmat faptul ca Coenzima Q10 pe langa faptul ca imbunatateste starea generala, amelioreaza o setie de simptome si afectiuni.

In Japonia Coenzima Q10 este folosita ca supliment alimentar Inca din anii ’60 iar din 1976 este inregistrata oficial ca medicament.

Produsul Super Mega Coenzima Q10 contine o doza foarte ridicata de coenzima q10 si anume 120 mg si un trio foarte puternic de antioxidanti: beta-caroten, vitamina e si seleniu.

Încearcă şi tu cel mai nou membru al familiei noastre CoQ10, Super Mega CoQ10, şi trăieşte viaţa din plin, cu o singură capsulă pe zi!

Continut Super Mega Coenzima Q10

Coenzima Q10………………………………….120 mg

Vitamina E………………………………………….10 mg

Beta Caroten……………………………………..0,6 mg

Seleniu……………………………………………..10 mcg

Ştiaţi că, în momentul de faţă, se desfăşoară o serie de studii care doresc să demonstreze că Q10 poate avea şi alte efecte benefice, cum ar fi: reducerea efectelor secundare ale unor medicamente (de exemplu statinele) ce pot provoaca durere, oboseală şi slăbiciune; creşterea fertilităţii femeilor; îmbunătăţirea stării pacienţilor care suferă de inflamaţii, depresie maniacală, tumori, diabet, Alzheimer, Parkinson şi boala Huntington?

sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Super Mega Coenzima Q10 (30 Tablete)”

Comanda Acum!