URX (60 tablete)

urx-calivita

Beneficiile Produsului URX de la Calivita

Protejaza rinichii si tractul urinar;

Elimina infectiile urinare;

Ajuta la eliminarea bacteriei E. Coli;

Se recomanda in raceli;

Previne si trateaza afectiunile aparatului urinar;

Pret:

112,20lei

Prospect URX de la Calivita

URX este primul produs Calivita pentru sanatatea rinichilor si a tractului urinar.

Urx  contine MerisorURX este un produs conceput special pentru sprijinul intern al tractului urinar, substantele sale active cunoscute si folosite cu predilectie de medicina traditionala de secole, oferind ajutor de nadejde in situatiile in care se recomanda sprijinul sistemului urinar.

La persoanele sanatoase, sistemul urinar este de obicei steril prin urmare functionarea sa este aproape naturala.

Insa la unele persoane infectiile urinare apar frecvent, motivul fiind predispozitia, o tinuta neadecvata sau frecventarea locurilor cu grad sporit de infectie cum ar fi strandurile, bazinele de inot, toalete publice etc.

Protectia tractului urinar este deosebit de importanta insa de cele mai multe ori nu ii acordam atentia cuvenita.

Unele persoane considera racelile un lucru obisnuit insa daca nu sunt tratate adecvat pot degenera in afectiuni serioase.

Putem sprijini sanatatea tractului urinar consumand lichide, acordand o atentie sporita igienei intime, evitand sa stam pe suprafete reci si mergand regulat la toaleta. Insa acum putem beneficia si de o protectie interna prin produsul URX.

Ingredientele Produsului URX de la Calivita

Ca rezultat al unor cercetari detaliate, cercetatorii CaliVita au combinat urmatoarele ingrediente:

– Merisorul – D-manoza – Urzica – Nasturelul – Buchu – Strugurii ursului – Vitamina C si astfel a fost creat PRIMUL PRODUS CaliVita care ofera O PROTECTIE COMPLEXA A TRACTULUI URINAR SI RINICHILOR – URX.

La sectarea substantelor active care intra in componenta acestui produs, scopul nostru principal a fost mentinerea functionarii sanatoase a tractului urinar. Una dintre cele mai cunoscute plante cu efecte benefice asupra tractului urinar este merisorul care se gaseste bineinteles in produsul nostru.

Merisorul previne acumularea agentilor patogeni in sistemul urinar si influenteaza in mod benefic ph-ul urinei.

O alta substanta activa de baza din URX este D-MANOZA o molecula de zahar care este capabila sa lege de ea insasi bacteria E. Coli, mai exact partea care adera la peretii tractului urinar si sa o elimine in urina. Acest lucru a fost demostrat stiintific in anul 1978.

Un alt ingredient deosebit de important sunt frunzele de urzica. Acestea datorita efectelor diretice usoare ajuta la mentinerea sanatatii rinichilor si la functionarea sanatoasa a tractului urinar inferior.

Urx contine si Buchu care este de asemenea un diretic usor. In plus produsul mai contine nasturel , vitamina C si struguri ursului.

Naturelul ajuta la purificarea sangelui si are proprietati antioxidante, jucand un rol important in protectia celulelor.

Strugurii Ursului pe langa faptul ca este un direutic excelent este deosebit de folositor orgasmului datorita efectelor sale antimicrobiene.

Cui se recomandă URX de la Calivita?

Tuturor celor care … sunt susceptibili la răceli… … frecventează bazinele de înot sau ştrandurile… … nu se îmbracă adecvat în anotimpul rece… … nu beau destulă apă… … consideră că protecţia tractului urinar este foarte importantă!

Există situaţii în viaţa de zi cu zi când trebuie să acordăm o atenţie sporită TRACTULUI URINAR… … când mergem pe o suprafaţă rece… … când nu ştim cum e vremea afară… … când aşteptăm prea mult să mergem la WC (chiar dacă nu vrem lucrul ăsta)…

Continut URX

O Tableta de URX Contine:

– D-manoză ………………………………………………… 150 mg

– Extract din fructe de merişor ………………………100 mg (std. 30% polifenoli)

– Vitamina C ………………………………………………….20 mg

– Extract din frunze de năsturel 4:1 ……………….. 17 mg

– Extract din frunze de urzică ………………………..100 mg (std. 1% acid silicic)

– Extract din frunze de buchu 4:1 ………………….. 30 mg

– Extract din frunze de strugurii ursului 4:1 …….100 mg

sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “URX (60 tablete)”

Comanda Acum!