Vital 0 (90 tablete)

vital-0

Beneficiile Produsului Vital 0 de la Calivita

Complex de vitamine, minerale si plante medicinale;

Recomadat pentru grupa de sange 01;

Ajuta la cresterea imunitatii;

Are efect energizant si revitalizant;

Contine peste 40 de substante active benefice;

Produse pentru celealte grupe de sange: Vital A, B, AB

Pret:

103,40lei

Prospect Vital O de la Calivita

Produsele Vital sunt multivitamine eficiente, adecvate grupelor sanguine, şi care conţin mai mult de 40 de substanţe active.

Compoziţia lor a fost concepută în concordanţă cu ultimele descoperiri ştiinţifice şi ţinându-se cont de necesităţile specifice de vitamine şi minerale ale fiecărei grupe sanguine. În plus, conţin plante care au un efect benefic asupra sănătăţii şi care acţionează sinergic.

Vital 0

Organismele cu grupa sangvina 0 sunt adaptate pentru o alimentatie bazata, in special, pe carne. Din aceasta cauza persoanele cu grupa sangvina 0 trebuie sa consume o cantitate relativ mare de carne pentru sanatatea lor.

Daca alimentatia persoanelor cu grupa sangvina 0 contine multa carne, atunci si aportul de vitamine liposolubile (A, D, E) va fi suficient, precum si al vitaminei C.

De asemenea, se asigura si cantitatea necesara de fier. Pentru a contrabalansa efectele nedorite ale consumului de carne in cantitati mari (aparitia artritei gutoase), organismele cu grupa sanguina 0 au nevoie si de vitaminele din grupul B.

Dezideratele amintite mai sus sunt realizate prin combinatia ideala de vitamine si minerale, plante medicinale (yucca, patrunjel, curcuma, hrean, radacina de lemn dulce) si amestecul unic de fructe, aflate in suplimentul natural complex al grupei sanguine 0, Vital 0.

Produsul Vital 0 est realizat dupa descoperirile stiintifice ale celebrului doctor Peter J. D’ Adamo

Alimentatia in functie de grupa de sangeCa urmare a cercetărilor efectuate de medicul american Peter J. D’ Adamo, conceptul de alimentaţie specifică grupelor sanguine a făcut rapid înconjurul lumii. Atât principiile teoretice ale unei astfel de alimentaţii, cât şi rezultatele practice sunt tratate în cartea sa “Alimentaţia adecvată celor 4 grupe sanguine”.

El porneşte de la ipoteza conform căreia alimentaţia strămoşilor noştri a avut un cuvânt greu de spus în formarea şi evoluţia celor patru grupe sanguine. De aceea, se presupune că tot ceea ce vine în contradicţie cu particularităţile generate de grupa noastră sanguină poate fi dăunător sănătăţii.

Pe baza acestor principii teoretice, dr. D’ Adamo, împreună cu echipa sa de cercetători, a început să studieze compatibilitatea dintre o serie de alimente şi globulele roşii ale persoanelor cu diferite grupe sanguine.

Teoria sa a fost confirmată. Extractele unor alimente au determinat precipitarea hematiilor unor anumite grupe sanguine în termeni ştiinţifici, le-au aglutinat.

Acest fenomen a fost atribuit aşa-numitelor lectine, prezente atât in alimentele de origine vegetală, cât şi in cele de origine animală. Aceşti adezivi se leagă de componenta glucidică specifică fiecărei grupe sanguine, aflată la suprafaţa hematiilor, ducând la alipirea hematiilor unele de altele şi declanşând astfel alterarea stării organismului.

Deoarece aceste componente glucidice se află nu numai în sânge, ci şi în alte ţesuturi ale organismului, o alimentaţie neadecvată grupei sanguine poate dăuna sănătăţii diverselor organe.
D’ Adamo şi echipa sa au stabilit nu numai tipul de alimentaţie adecvată fiecărei persoane în funcţie de grupa sanguină, ci şi starea de “sahlrare” cu vitamine şi minerale a organismelor care se alimentează adecvat.

Aceşti cercetători au indicat şi suplimentele alimentare, precum şi plantele cu acţiune benefică asupra sănătăţii, potrivite fiecărei grupe sangume.
Pe baza rezultatelor acestor cercetări, compania CaliVita International a creat suplimentele alimentare specifice fiecărei grupe sanguine, considerate şi astăzi cele mai moderne din Europa, având în compoziţie multivitamine şi extracte de plante.
Aceste produse conţin toate vitaminele şi mineralele necesare organismului, în cantitatea adecvată cerinţelor fiecărei grupe sanguine. De asemenea, conţin extracte de plante care contribuie la prevenirea unor afecţiuni specifice grupelor respective. Din acest motiv, pe lângă meniul obişnuit, este indicat consumul suplimentelor alimentare specifice grupelor sanguine.

 

DESPRE GRUPA SANGUINĂ 0 :

Grupa sanguina 0 s-a dezvoltat prima in cadrul procesului de evolutie si s-a adaptat la un regim carnivor. La persoanele cu aceasta grupa sanguina , aportul de vitamine solubile fier si vitamina C se realizeaza in cantitati suficiente, insa au nevoie de suplimentare de vitamine B.

Pentru mentinerea sanatatii acestor persoane este necesar consumul de extracte din plante speciale cum ar fi yucca , patrunjelul, curcuma, hreanul si radacina de lemn dulce. Vital 0 contine peste 39 de ingrediente active intre care vitamine, minerale si substante biologic active.

Vital 0 comentat de Anghelescu Mihaela in data de . Foarte bun produsul!Am grupa de sange 01 si am folosit acest produs si sunt multumit de rezultate.4.5

 

Vital B – Sănătate pe măsura ta.

Mod de administrare Vital 0

  Recomandari Vital 0:                                     Mod de administrare Vital 0:

Activitate fizica (stimulare)
Adult (18-50 ani) – preventiv
Anemie
Astenie
Covalescenta
Cresterea rezistentei musculare
Fibrom uterin
Imunitate scazuta
Malabsorbtie
Oboseala
Osteoporoza
Ritm cardiac (lipsa Ca Mg K B2)
Schizofrenie
Sterilitate
0-1-0
1-0-0
0-1-0
1-0-0
1-0-1
1-0-1
1-0-1
0-1-0
1-0-0
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1

Legenda:

1-1-1 = o tableta dimineata, una la pranz si una seara

O Tableta de Vital 0 contine:

– Beta-Caroten ……………………….1,2 mg;
– Vitamina C…………………………….60 mg;
– Vitamina B1………………………….1,4 mg;
– Vitamina B2………………………….1,6 mg;
– Vitamina B6………………………….2.0 mg;
– Vitamina B12………………………1,0 mcg;
– Colina…………………………………….20 mg;
– Inozitol…………………………………..20 mg;
– Niacinamida…………………………..18 mg;
– Acid Folic……………………………..50 mcg;
– Acid Pantotenic…………………….5,0 mg;
– Biotina………………………………….40 mcg;
– Rutina………………………………………4 mg;
– Complex hesperidinic……………..5 mg;
– Calciu……………………………………100 mg;
– Magneziu……………………………….50 mg;
– Potasiu…………………………………..20 mg;
– Zinc…………………………………………..5 mg;
– Fier…………………………………………….3 mg;
– Mangan……………………………………..2 mg;
– Siliciu…………………………………………1 mg;
– Cupru……………………………………..0,5 mg;
– Molibden………………………………..80 mcg;
– Iod…………………………………………..80 mcg;
– Bor………………………………………….50 mcg;
– Seleniu……………………………………15 mcg;
– Frunze de patrunjel…………………50 mg;
– Pulbere radacina Yucca……….. .30 mg;
– Radacina de hrean………………….15 mg;
– L-cisteina………………………………..20 mg;
– Afine negre……………………………..20 mg;
– Prune………………………………………20 mg;
– Betaina HCI…………………………….10 mg;
– Extract radacina lemn dulce…..10 mg;
– PABA…………………………………………5 mg;
– Complex de L-glutation……………5 mg;
– Extract de turmeric…………………..5 mg;
– Bioflavonide din lamaie……………4 mg.

sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Vital 0 (90 tablete)”

Comanda Acum!