Vital Woman (60 Tablete)

vital-woman-calivita

Vital Woman este un produs 100% Natural care contine 8 Plante Medicinale deosebite avand numeroase BENEFICII asupra sanatatii femeilor:

Previne numeroase afectiuni asociate femeilor;

Are efect antistres şi antidepresiv;

Are efect afrodisiac;

Îmbunătăţeşte starea generală de sănătate;

Se recomăndă în perioada de menopauză;

Extracte din plante special pentru sănătatea femeilor;

Produs similar pentru barbati: Vital Man

Pret:

83,60lei

Prospect Vital Woman de la Calivita

 

Femeia modernă se confruntă deseori cu stresul, ceea ce are drept rezultat indispoziţia şi scăderea activităţii sexuale. Deseori, soluţia rezidă în consumul unor vitamine şi extracte de plante care ne ajută să atingem din nou nivelul exigenţelor proprii şi ale celor din jurul nostru şi, în plus, să ne bucurăm de viaţă.

 

Ingredietele Produsului Vital Woman

 

Vital Woman se recomanda femeilorDamiana are efect antidepresiv şi îmbunătăţeşte starea psihică, fiind un uşor afrodisiac.

Suma creşte capacitatea energetică a organismului, optimizează funcţionarea sistemului imunitar, creşte apetitul sexual.

Catuaba acţionează favorabil asupra stării fizice a organismului, stimulează sistemul nervos central.

Maca poate ajuta în cazurile de infertilitate şi stimulează apetitul sexual.

Sarsaparilla are efect antiinflamator, antiseptic, antipiretic.

Serona repens stimulează funcţionarea uterului şi a ovarelor.

Unicornul conţine saponină cu efect estrogen, precum şi o substanţă care întăreşte uterul, ameliorând astfel starea psihică a femeilor în perioada modificărilor hormonale.

Guarana, prin substanţa biologic-activă pe care o conţine, are efect stimulent general.


În zilele noastre, relaţiile dintre parteneri sunt expuse la numeroase riscuri. Dintre acestea, pot fi menţionate suprasolicitarea specifică vieţii moderne, stresul, consumul de alcool sau de medicamente, în special antidepresive, care pot duce la pierderea libidoului sau la inbibarea dorinţei sexuale.

Un alt factor de risc îl reprezintă obişnuinţa, rutina dobândită de-a lugul anilor, care pot fi un impediment în crearea intimităţii necesare actului sexual, precum şi unele boli, care pot reprima dorinţa şi împlinirea sexuală.

De-a lungul secolelor, s­a dovedit că există numeroase plante care pot veni în ajutorul femeilor, astfel încât să rămână echilibrate şi senine în orice etapă a vieţii lor.

sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

 

Vital Woman este Tonic pentru Femei

 

Vital Woman pentru femeiDamiana este o plantă răspândită în America de Sud, unde, de secole, era utilizată ca şi afrodisiac, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi.

Prin conţinutul său în betasitosterină, intervine favorabil în prevenirea stărilor depresive, asigură un confort psihic, este un slab afrodisiac şi diuretic. Poate fi uti şi în prevenirea stărilor de oboseală cronică la ambele sexe.

Suma provine tot din pădurile tropicale ale Americii de Sud, unde este cunoscută şi sub numele de Para Toda, adică “bun pentru toate”. De secole, a fost utilizat ca energizant. Acţionează benefic în organismul feminin prin creş­terea energiei, a capacităţii de rezistenţă, stimularea dorinţei sexuale.

Catuaba îmbunătăţeşte condiţia fizică, stimulează sistemul nervos central. Rădăcinile conţin substanţe biologic-active importante, cum ar fi acidul pfafic şi pfafozidele.

Maca creşte libidoul şi poate avea efecte pozitive în caz de infertilitate.

Sarsaparilla este un detoxifiant general care reglează nivelul hormonal. Poate fi folosit cu rezultate pozitive în reumatism şi în inflamaţii asociate cu boli autoimune.

Saw Palmetto are efecte benefice în inflamaţiile căilor urinare şi genitale şi are, de asemenea, proprietăţi afrodisiace pentru ambele sexe.

Rădăcina de Unicorn are acţiune tonică asupra aparatului de reproducere: este un fortifiant al uterului şi îmbunătăţeşte funcţiile secretoare ale ovarelor. Proprietatea de tonifiere a ovarelor şi uterului se datorează saponinelor steroidale, precursori ai estrogenului.

Guarana, originară din Brazilia, are o compoziţie deosebit de bogată în cofeină. Dintotdeauna, a fost utilizată de către băştinaşi pentru nevoi multiple. Este un stimulent general, termogenic, suprimă pofta de mâncare, îmbunătăţeşte apetitul sexual, are proprietăţi diuretice.

De-a lungul timpului, plantele au dovedit că sunt capabile să ofere un ajutor femeilor. Consumul extracte lor sub formă de cură contrar altor produse considerate eficiente este fără nici un risc, deoarece conţine doar substanţe biologic-active naturale.

Vital Woman – Afrodita în lumea modernă

Vital Woman Comentat de Stanescu Andreea in data de . Foarte bun produsul!L-am si sunt multumita.4.5

 

sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

Mod de admistrare Vital Woman de la Calivita

Recomandari Vital Woman:                           Mod de administrare Vital Woman:

Adult (18-50 ani) – preventiv
Apetit sexual (crestere)
Depresie
Diuretic in afectiunile renale
Fertilitate
Frigiditate
Hormoni (reglare)
Infectii urinare
Menopauza
Menstruatii neregulate
Stres
Vaginita distrofica
1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-1-0
1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-0-1
1-0-0
1-0-1
1-0-0
0-0-1

Legenda:

1-1-1 = o tableta dimineata una la pranz si una seara

O Tabletă Vital Woman conţine:
Damiana 100 mg
Rădăcină de Suma 100 mg
Catuaba 25 mg
Rădăcină de Maca 100 mg
Rădăcină de Sarsaparilla 50 mg
Saw Palmetto 50 mg
Rădăcină de Unicorn 25 mg
Extract de guarana 100mg

sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Vital Woman (60 Tablete)”

Comanda Acum!