Vitamina C Plus Flavonoid (100 tablete)

vitamina-c-plus-cu-bioflavonoide

Beneficiile Produsului Vitamina C cu Flavonoide

Stimulează sistemul imunitar;

Creşte rezistenţa organismului faţă de bolile infecţioase (mai ales răceli si gripe de orice fel);

Participă la activarea multor sisteme enzimatice;

Are un rol important în respiraţia celulară;

Accelerează vindecarea rănilor, regenerarea ţesuturilor, participă la sinteza fibrelor de colagen, a cartilajelor şi oaselor, precum şi la sinteza hormonilor corticosuprarenalieni;

Are efect antistres, facilitează absorbţia fierului şi, împreună cu acidul folic şi vitamina B12, stimulează maturarea globulelor roşii (hematiilor);

Scade colesterolul sanguin şi protejează organismul împotriva substanţelor cancerigene;

Creşte şi menţine randamentul fizic. În timpul suprasolicitărilor fizice, necesarul de vitamina C creşte şi, din această cauză, sportivi lor li se recomandă un consum ridicat înainte de competiţii.

Pret:

37,95lei

Prospect Vitamina C Plus Flavonoid de la Calivita

C PLus – conţine măceşe măcinate şi bioflavonoide care amplifică efectul vitaminei C.

Vitamina C PlusVitamina C este o vitamină hidrosolubilă, care fortifică sistemul imunitar, creşte capacitatea de apărare a organismului faţă de agenţii patogeni şi faţă de bolile infecto-contagioase.

Activează numeroase enzime, are un rol important în respiraţia celulară.

Accelerează cicatrizarea rănilor şi regenerarea ţesuturilor, participă la formarea oaselor, colagenului şi a cartilagiilor, respectiv la sinteza hormonilor suprarenali.

Oferă protecţie împotriva efectelor stresului, facilitează absorbţia fierului şi, împreună cu acidul folic şi vitamina B12, stimulează maturarea globulelor roşii.

Îmbunătăţeşte şi restabileşte capacităţile fizice. În caz de suprasolicitare fizică, necesarul de vitamina C al organismului creşte, de aceea este nevoie de suplimentare.

Bioflavonoidelevitamine cunoscute sub denumirea generică de vitamine P. Stimulează absorbţia vitaminei C şi, împreună cu aceasta, au efect sinergic.

Bioflavonoidele sunt utilizate frecvent în cazul accidentării sportivilor, deoarece ameliorează durerea, reduc sângerarea. Împreună cu vitamina C, protejează structura internă a vaselor capilare.

Au acţiune antibacteriană şi stimulează circulaţia sanguină. Îmbunătăţesc secreţia biliară, scad colesterolemia şi previn formarea cataractei.

Continut: Bioflavonoide 100 mg, Macese macinate 100 mg, Vitamina C 75 mg.

Recomandari C Plus Flavonoid: Mod de administrare C Plus Flavonid:
Adolescent (14-18 ani) – preventiv
Adult (18-50 ani) – preventiv
Afectiuni oftalmologice
Alergie
Anticonceptionale – comb. ef neg.
Antioxidanti
Antipiretic
Apetit (crestere) – anorexie
Ariboflavinoze
Arsuri ale pielii in gen. si de soare
Astm bronsic
Bronsita
Convalescenta
Copii (1-14 ani) – dez. armonioasa
Enduranta
Expectorant
Febra
Fumat
Glaucom
Gripa, guturai, raceala, viroza
Hemoragii nazale
Herpes
Infarct miocardic
Imunitate scazuta
Persoana in varsta – preventiv
Polineuropatii
Rinita alergica
Sinuzita
Urticarie
Varice
Vase sange (fragilitate)
Varsat de vant
Vanataie
1-0-0
1-0-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0
1-1-0

Legenda :

1-1-1 = o tableta dimineata una pranz si una seara

Descrierea pe larg a produsului C-Plus Flavonoid

Vitamina C (acidul ascorbic) face parte din grupa vitaminelor hidrosolubile (solubile în apă) şi, din această cauză, datorită unor solicitări fizice excesive sau antrenamente, se elimină în câteva ore din organism. Din fericire, astăzi există deja preparate cu absorbţie lentă (time released) care pot asigura permanent o cantitate de vitamina C uşor utilizabilă de organism.
Vecinii noştri unguri se pot mândri cu faptul că vitamina C a fost descoperită de savantul american de origine maghiară Szent-Gyargyi Albert. El a fost primul care a reuşit să extragă vitamina C din ardei şi, pentru această descoperire extraordinară, a fost distins cu Premiul Nobel.
Vitamina C se găseşte în zarzavaturi, în citrice, dar sursa naturală principală o constituie măceşele. Vitamina C de calitate se extrage în primul rând din măceşe, în care se află împreună cu aşa-numitele flavonoide, care sporesc efectele acidului ascorbic.
Un alt savant laureat al premiului Nobel, Linus Pauling, a considerat că vitamina C se poate administra profilactic şi terapeutic în numeroase boli, de la banalul guturai până la cancer.
Se ştie că deficitul de vitamina C conduce la apariţia scorbutului.

La fel ca majoritatea vitaminelor hidrosolubile, vitamina C se descompune uşor şi este sensibilă la lumină, căldură şi vapori de apă. De exemplu, roşia proaspăt culeasă şi apoi păstrată 48 de ore la temperatura camerei îşi pierde jumătate din conţinutul iniţial de vitamina C. Trebuie să avem în vedere toate acestea atunci când depozităm vitamina C.

Rolul Bioflavonoidelor in Organism

Organismul uman nu este capabil să sintetizeze bioflavonoide şi, din acest motiv, acestea sunt furnizate organismului doar prin aport alimentar. Bioflavonoidele se utilizează frecvent pentru tratarea sportivilor accidentaţi, deoarece reduc durerea, atenuează efectele loviturilor, au efect hemostatic şi ameliorează simptomatologia hipocalcemiei.

Împreună cu vitamina C, bioflavonoidele menţin integritatea structurii capilarelor. Au acţiune antibacteriană şi de accelerare a circulaţiei sanguine. Participă la secreţia biliară, scad colesterolemia şi, datorită efectului lor· antioxidant, încetinesc formarea cataractei.
Consumul acestora poate fi benefic pentru persoanele a căror piele se învineţeşte la cea mai mică lovitură (are loc o hemoragie subcutanată) sau care au sângerăti nazale dese.

Bioflavonoidele, în asociaţie cu vitamina C, sunt deseori recomandate în herpes.

Quercitina, un bioflavonoid extras din alga verde de smarald şi din alga verde-albăstruie, are acţiune benefică în astmul bronşic şi alergii.
Cele mai importante surse naturale de bioflavonoide sunt: citricele, ardeiul şi coacăzele negre. În cantităţi mai mici, acestea se află şi în cai se, cireşe, struguri, prune şi măceşe.

Atenţie!

 

  • În preparatele cu vitamina C din extracte naturale, acidul ascorbic se găseşte sub formă de poliascorbat, care are un efect mai de lungă durată faţă de cel al acidului ascorbic simplu, obţinut pe cale sintetică.
  • În stările febrile creşte necesarul de vitamina C al organismului.
  • Aportul de vitamina C trebuie crescut la femeile care utilizează anticoncepţionale, steroizi, analgezice, aspirină sau cantităţi exagerate de alcool. sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

 

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Vitamina C Plus Flavonoid (100 tablete)”

Comanda Acum!