ZenThonic (946 ml)

zenthonic-calivita

Beneficiile produsului Zenthonic de la Calivita

Încetineste procesele de îmbătrânire;

Asigură protecţie împotriva proceselor oxidative nocive;

Creşte absorbţia substanţelor nutritive;

Este un supliment alimentar multilateral, care încarcă stocul bio-fotonic al celulelor;

Are efect revigorant si revitalizant;

Îmbunătăţeşte condiţia fizică;

Creşte capacitatea de autoregenerare şi autovindecare a organismului;

Contribuie la instalarea armoniei psihice şi fizice;

Ajută la regenerarea musculaturii şi articulaţiilor;

Contine flavonoide care protejează sistemul imunitar şi contribuie la reglarea nivelului de antioxidanţi, cum sunt vitamina C şi E;

Are un gust plăcut.

Pret:

207,90lei

Prospect ZenThonic de la Calivita

Fructul mangosteen este considerat, de populaţia din pădurile tropicale ale Asiei, drept unul dintre cele mai de preţ, fiind denumit şi “fructul lui Dumnezeu”. Însă, în America de Nord şi Europa, este încă aproape necunoscut, deoarece în aceste zone clima diferă foarte mult faţă de cea din Asia.

ZenthonicFructele de mangosteen conţin o cantitate deosebit de mare de xantone – un flavonoid cu puternic efect antioxidant, dar abundă şi în alţi polifenoli şi catechine cu efect antioxidant. Alături de mangosteen, produsul este îmbogăţit cu suc de struguri negri, de afine negre, merişor, căpşuni, zmeură, mere şi pere.

Fructele conţin cantităţi mari de enzime, vitamine, oligoelemente, antociani şi alte substanţe biologic-active benefice organismului, cum ar fi acidul elagic, acidul fitic, acidul clorogenic, precum şi fibre vegetale vitale. Fiecare din aceste fructe reprezintă în sine un concentrat de energie solară şi o sursă bogată în substanţe de protecţie şi nutritive. Toate la un loc conţin majoritatea vitaminelor, mineralelor, enzimelor şi fibrelor vegetale de care are nevoie organismul.

 

Zenthonic, un supliment alimentar produs de CaliVita International, este un amestec complex din extracte de fructe cu un conţinut ridicat de antioxidanţi ale căror efecte, benefice asupra sănătăţii au fost confmnate de numeroase studii. ZenThonic este un suport eficient pentru buna funcţionare a sistemului imuntar al organismului, asigură funcţionarea articulaţiilor şi funcţiilor cerebrale.

Din compoziţia produsului fac parte: mangosteenul, strugurii roşii, căpşunile, merişorul, zmeura, cireşele, afinele negre.

 

Mai multe despre frunctul Magosteen din Zenthonic

Zenthonic contine mangostanaMangosteen (Garcinia Mangostana) creşte în pădurile tropicale ploioase din Thailanda, Malaezia, Indonezia, Singapore şi alte regiuni din sud-estul Asiei. Fructul tropical nu tolerează temperaturi sub 40°, din această cauză este necunoscut în zonele cu climă tem perată din Europa şi America de Nord. Limitat, deci, la zonele tropicale cu ploi abundente, arborele are nevoie de zece ani pentru a se maturiza şi a produce fructe.

Fructul vişiniu seamănă puţin în exterior cu mărul, dar are un gust atât de bun, încât se spune că este unul din cele mai delicioase fructe din lume. Este atât de preţuit de băştinaşi, încât l-au numit fructul zeilor. Când la mijlocul anilor 1800 regina Victoria a gustat mangosteenul, l-a şi declarat fructul ei favorit.
Datorită multiplelor sale proprietăţi curative, numeroase persoane cred că poate vindeca orice, de la afecţiuni ale inimii până la cancer.
Nu numai că fructul este delicios, dar pericarpul (coaja) conţine peste 40 de xantone. Xantonele constituie cei mai puternici antioxidanţi descoperiţi până în prezent şi vor reprezenta generaţia următoare de fitonutrineţi puternici care vor schimba viitorul suplimentelor alimentare.

Cercetari asupra Fructului Magosteen din Zenthonic

Studii asupra fructului mangosteen au fost iniţiate din anul 1955. Au fost descoperite xantonele din conţinutul acestui fruct, precum şi efectele lor: menţin echilibrul microbiologic din organism, sprijină buna funcţionare a sistemului imunitar, intervin în menţinerea flexibilităţii articulaţiilor, asigură o gândire pozitivă.

Xantonele din compoziţie oferă protecţie faţă de radicalii liberi, au acţiune antiseboreică, scad nivelul sangu­in al LDL-colesterolului (colesterolul “rău”), au acţiune antipiretică (scad febra), antinevralgică, anti Alzheimer/ Parkinson, sunt antihistaminice şi antiinflamatorii, măresc energia, au acţiune antidepresivă, antidiabetică, antimicrobiană, antiulceroasă.

Ultimele cercetări au relevat acţiunea benefică a xantonelor din fructul mangosteen în afecţiunile cardiovasculare, ateroscleroză, hipertensiune şi tromboze.

Mangosteenul are proprietăţi vasorelaxante. De asemenea, fructele de mangosteen au activitate antitumorală. Numeroase teste efectuate în laboratoare au demonstrat că extractul de mangosteen acţionează Împotriva celulelor canceroase (cancerul de sân, de ficat şi în leucemie).
Zenthonic contine struguri rosiiStrugurii roşii. Studiile au demonstrat că o dietă bogată în flavonoide reduce riscul apariţiei unor forme de cancer. Conform revistei Joumal of Agricultural and Food Chemistry (2005;53:2489-98), consumul strugurilor roşii, deosebit de bogaţi în bioflavonoide, reduce riscul dezvoltării cancerului.

Flavonoidele sunt cunoscute pentru proprietăţile lor antioxidante, protejând celulele împotriva acţiunii dăunătoare a radicalilor liberi (molecule instabile) care pot cauza cancer, afecţiuni ale inimii, diabet şi multe alte afecţiuni.

S-a demonstrat că extractul de struguri roşii poate inhiba enzima specifică (topoizomeraza II) responsabilă de diviziunea necontrolată a celulelor şi, deci, de dezvoltarea cancerului. Strugurii roşii conţin, de asemenea, resveratrol, o substanţă activă care scade colesterolul din sânge, reduce tensiunea arterială crescută şi previne cancerul, participă la formarea de noi conexiuni Între celulele creierului, păstrând astfel memoria intactă odată cu înaintarea În vârstă.
Căpşunile. Cercetările specializate în acţiunile benefice ale plantelor asupra sănătăţii au arătat că fitonutrientul quercitină, care se găseşte din abundenţă în căpşuni (şi alte fructe), poate induce autodistrugerea programată a celulelor canceroase umane. Acest proces, numit apoptoză, este important în prevenirea cancerului, deorece este unul dintre principalele căi prin care organismul elimină celulele degenerate. Quercitina are şi acţiune antiinflamatoare şi antivirală.
Merişorul. Negustorii tradi­ţionali de plante tămăduitoare din America de Nord utilizau merişorul pentru prevenirea formării pietrelor la rinichi. Şi În zilele noastre este recomandat pentru eliminarea toxinelor din sânge, pentru prevenirea infecţiilor căilor urinare ş.a.
Zenthonic contine smeuraZmeura este un fruct des Întâlnit în compoziţia suplimentelor alimentare datorită conţinutului său în acid elagic. Această substanţă aparţine fitonutrienţilor muniţi taninuri şi desfăşoară o activitate antioxidantă intensă. Acidul elagic neutralizează acţiunea radicalilor liberi.

Conţine şi alte substanţe cu proprietăţi antioxidante – quercitina, camferolul – care au şi proprietăţi antimicrobiene. Ultimele studii publicate În anul 2004 în Cancer Letters au confirmat acţiunea anticancerigenă a zmeurei. De asemenea, zmeura este o excelentă sursă de vitamina C şi mangan (două substanţe antioxidante care protejează ţesuturile orga­nismului), de vitamina B, niacină, magneziu, potasiu şi cupru.
Cireşele conţin, de asemenea, flavonoide (mai ales antocianidine şi proantocianidine) care distrug radicalii liberi din organism. Flavonoidele din conţinut scad riscul mortalităţii Plin infarct miocardic şi boli ale arterelor coronariene, specifice vârstei mijlocii. Extractul din fructele de cireş poate preveni guta, deoarece flavonoidele din conţinut scad nivelul acidului urie din sânge resposabil de apariţia gutei şi, de asemenea, reduc durerile cauzate de artrită şi alte inflamaţii.
Mărul. Este binecunoscută acţiunea benefică a merelor, circulând zicala: “cine mănâncă un măr pe zi păstrează medicul la distanţă”. Pe lîngă multiplele acţiuni pozitive asupra întregului organism, cum ar fi acţiunea anticancerigenă, de prevenire a afecţiunilor cardiovasculare, s-a demonsrat că mărul protejează celulele creierului de anumite afecţiuni neurodegenerative care pot cauza boli ca Alzheimer şi Parkinson.

Merele protejează şi arterele, prevenind formarea plachetelor sanguine; de asemenea, scad nivelul colesterolului “rău”.
Toate fructele conţin antioxidanţi – substanţe chimice care ajută organismul să neutralizeze radicalii liberi şi alte molecule nocive organismului.
Zenthonic contine afineAfinele negre conţin însă cele mai. mari cantităţi de antioxidanţi, cu 40% mai mult decât următoarea plantă din top, căpşunile. Antioxidanţii localizaţi în pigmentul albastru al fructului luptă împotriva afecţiunilor cardiovasculare şi cancerului. Recent, s-a demonstrat că aceste substanţe îmbunătăţesc şi activitatea cerebrală. Astfel, cercetătorul ştiinţific în neurologie, James Joseph, a descoperit că afinele previn pierderea memoriei de scurtă durată care însoţeşte îrnbătrânirea.

Efectele benefice ale afinelor au fost recunoscute chiar şi de Departamentul Agricol al S.U.A. care, se ştie, este excesiv de conservator în a atribui astfel de calificative. Afinele îmbunătăţesc şi vederea pe timp de noapte, motiv pentru care în timpul celui de-al doilea război mondial, piloţii din cadrul Royal Air Force au primit, experimental, cantităţi mari de afine negre.
Afinele negre sunt o sursă bogată de vitamina C şi de fibre dietetice. De asemenea, au un conţinut scăzut de calorii şi de sodiu şi nu conţin grăsimi.
Perele constituie o sursă bună de vitamina C, folat şi fibre alimentare. Cea mai mare cantitate a vitaminelor se găsesc în coajă. Conţin de asemenea fier, potasiu, pectine care scad nivelul sanguin al colesterolului, oferă protecţie în faţa radicalilor liberi, protejează sistemul cardiovascular şi aparatul digestiv (colonul).
Cercetările au demonstrat că substanţele din compoziţia plantelor, care le conferă culorile vibrante, sunt, în acelaşi timp, şi compuşii care au numeroase efecte benefice asupra sănătăţii organismului.

Zenthonic comentat de Balan Daniel in data de . Foarte bun pentru energie!Dupa cateva zile am simtit deja efectele.10/10


Zenthonic – Gustul razelor de soare.

Mod de administrare Zenthonic de la Calivita

Recomandari Zenthonic :                                 Mod de administrare Zenthonic :

Acuitate vizuala
Afectiuni cardiovasculare
Afectiuni neurodegenerative
Alzheimer
Anticancerigen
Antihistaminic
Antioxidant
Antiinflamator
Artrita
Ateroscleroza
Cancer san
Cancer ficat
Detoxifiant
Digestie
Gingivita
Guta
Imbatranire prematura
Intarire sistem imunitar
Imbunatatire stare psihica
Leucemia
Parkinson
Reglare colesterol
Scadere capacitate memorare
Tromboze
Variatii glicemice
1-0-1
1-0-1
1-0-1
2-2-2
2-2-2
1-0-1
1-0-1
1-1-1
2-2-2
1-1-1
2-2-2
2-2-2
1-0-1
1-0-1
1-1-1
2-2-2
1-0-1
1-1-1
1-1-1
2-2-2
2-2-2
1-1-1
1-1-1
2-2-2
1-0-1

 

O portie (30 ml) de Zenthonic conţine:
Suc de Garcinia Mangostana 5,42 mg
Suc de struguri rosii 1,5 mg
Suc de capsuni 0.45 mg
Suc de merisor 0.18 mg
Suc de zmeura 0.75 mg
Suc de cirese 0.045 mg
Suc de mere 0.045 mg
Suc de afine 0045 mg
Piure de pere 7.50 mg
Carbohidrati 0.31 g/100 ml
Calorii 4,43 kj/100 ml

sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

Weight 0.05 kg
Dimensions 1 x 1 x 1 cm

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “ZenThonic (946 ml)”

Comanda Acum!