Calivita

10

 

 

 

 

 

 

Six Star Professional Mass Gainer Chocolate 1,3 kg

 

  calivita_sixstar_mass gainer.

  Pret TVA inclus: 99.70 lei


  Producator: SIX STAR MUSCLE

  Descrierea produsului:

  Prezentare: 1,3 kg

  Suplimentul alimentar Six Star Muscle Professional Strength Mass Gainer face parte din linia de suplimente alimentare avansate Six Star, concepute clinic pentru a accelera cresterea musculara, pentru a creste forta, a arde grasimile si pentru imbunatatirea performantelor. Produsele din aceasta gama sunt sustinute de peste 50 de studii stiintifice care demonstreaza eficienta fiecarui ingredient adaugat in aceste produse.

  Six Stars Muscle Professional Strength Mass Gainer este un puternic supliment anabolic pentru cresterea masei musculare, conceput pe baza unor compusi ce pot duce la cresterea masiva a muschilor si a fortei. Fiecare portie de Professional Strength Mass Gainer amestecata cu lapte contine 1000 de calorii, alaturi de 45 g de proteina, oferind materia prima necesara pentru maximum de crestere musculara.

  Produsele obisnuite destinate cresterii musculare contin cateva sute de calorii. Intr-un studiu clinic efectuat pe culturisti pe o perioada de opt saptamani, o parte din subiectii testati au consumat un plus de 2000 de calorii (echivalentul a 2 portii de Mass Gainer), acestia evidentiind la finalul experimentului un plus de 100% masa musculara fata de lotul martor.

  Produsul Professional Strength Mass Gainer este conceput biomedical cu un continut avansat de nutrienti anabolici si compusi anticatabolici pentru a oferi o crestere musculara maxima.

  Produsul contine un amestec de creatina monohidrat, taurina, glutamina si extracte de plante (floarea-soarelui, semnite de in, seminte de limba mielului), amestec care stimuleaza secretia hormonului insulina si deci patrunderea nutrientilor in musculatura.

  Continutul crescut de aminoacizi al Professional Strength Mass Gainer duce la aparitia unei stari numite hiperaminoacidemie, care induce cresterea sintezei proteice – mecanismul cheie in cresterea masei musculare.

  Six Star Muscle Professional Strength Mass Gainer contine, de asemenea, intr-o proportie considerabila si un amestec de proteine din zer de cea mai buna calitate.

  Mineralele din compozitia produsului Professional Strength Mass Gainer (calciu, fier, sodiu) sunt vitale functionarii tesutului muscular, asigurand totodata si dezvoltarea acestuia. Astfel, calciul are un rol vital in transmisia influxului nervos si a contractiei musculare, fiind totodata implicat si in procesul de transport al nutrientilor din sistemul circulator la nivelul celulei musculare. Sodiul joaca si el un rol important in transmiterea contractiei musculare, suplimentarea dietei cu sodiu fiind importanta in cazul efortului prelungit, datorita cantitatilor mari din acest ion care se pierd prin transpiratie.      

  Six Stars Muscle Professional Strength

  Mass Gainer -  aroma de ciocolata

  Supliment alimentar cu proteine, zaharuri si indulcitori

  Pulbere 1,3 kg

   O masura de pulbere (46,2 g) contine:                                         

   Concentrat proteic din zer     8,25 g

  Anabolic Muscle MachineryTM        1,68 g

      (Creatin-monohidrat, pulbere de seminte

      de in, L-leucina, taurina, L-glutamina,

      L-izoleucina, L-valina, seminte de

      limba mielului, D-pinitol, beta-alanina,

      acetil L-cistein-amida, L-fenilalanina,

      L-treonina, L-leucina acid izovaleric,

      L-leucina piroglutamata, L-arginina,

      L-arginina acid cetoizocaproic, L-lizina HCl,

      L-histidina, ulei de floarea-soarelui)

  Cazeinat de calciu      0,38 g

   Alte ingrediente: minerale: vitamina A, calciu, fier, sodiu;  agent de afanare - maltodextrina; pulbere de cacao; stabilizator – carboximetilceluloza; arome naturale si artificiale de ciocolata; indulcitori – aspartam, acesulfam potasiu; lecitina din soia; mono si digliceride; stabilizator – fosfat dipotasic; antiaglomerant – aluminosilicat de sodiu........................q.s.

  Contine o sursa de fenilalanina.

   Variatia ingredientelor           +/- 5%

   Mod de administrare: ca supliment alimentar, se amesteca o portie (4 masuri) de pulbere cu 570 ml apa rece sau lapte, cu un blender, timp de 30 de secunde. Pentru rezultate optime, a se consuma 2 portii (8 masuri) pe zi, o portie intre mese si alta imediat dupa antrenament.

  Atentie:
  Se recomanda exclusiv persoanelor sanatoase, cu varste  intre 18-55 ani. Nu se administreaza gravidelor sau femeilor care alapteaza.Apasa aici pentru a merge in partea de sus a paginii

 

 

2009 © calivitavelcu.ro

 

Top vânzări

01. Protect for life (90 capsule)
02.Beta Carotene (100 capsule gelatinoase)
03.Ac-Zymes(100 capsule)
04.Vital Woman( 60 tablete)
05.Power Mins (100 tablete)
06.Acidhofilus with Psyllium(100 capsule)
07.Culevit(120 tablete)
08.Bee Power Royal(50 capsule)
09.Citrimax and Chromium (90 tablete)
10.Mega Zinc 50 mg (100 tablete)