Calivita

10

 

 

 

 

 

 

Six Star Muscle Professional Advanced Creatine Fruit Punch 1,13 kg

 

  sixstar muscle professional advanced creatine fruit punch.

  Pret TVA inclus: 78.90 lei


  Producator: SIX STAR MUSCLE

  Descrierea produsului:

  Professional Advanced Creatine Fruit Punch

  Creatina (acid metil-guanidinoacetic) a fost descoperită într-un extract de carne, în anul 1832, de către cercetătorul francez Michel Eugene Chevreul. Numele de creatină provine din cuvântul grecesc „kreas”, care înseamnă carne. În 1923 s-a constatat că 95% din totalul creatinei existente în organismul uman se află în muşchii scheletici, anul 1926 marcând însă momentul în care a început să i se acorde importanţă creatinei în modelarea musculaturii sportivilor.
  În mod normal, necesarul de creatină al organismului provine din dietă (50%), restul fiind sintetizat în organism. Sinteza creatinei are la bază trei aminoacizi: metionina, glicocol şi arginină. Biosinteza creatininei porneşte de la glicină şi arginină, din care se formează guanidinoacetatul şi ornitina. Se presupune că guanidinoacetatul este format la nivelul rinichiului şi apoi transferat prin intermediul circulaţiei sanguine la ficat. În ficat, grupul metil de la S-adeniozinmetilmetionina este transferat la guanidinoacetat, formându-se creatina, care apoi este transportată la nivelul muşchilor prin intermediul circulaţiei sanguine.
  La nivelul muşchilor, creatina joacă un rol important în energoneză. Creatina este implicată indirect în producerea adenozintrifosfatului (ATP) prin rolul pe care îl joacă în sistemul energetic al fosfocreatinei. Astfel, în reacţia reversibilă catalizată de enzima creatinkinaza, creatina şi ATP-ul formează fosfocreatina şi adenozindifosfatul (ADP). În susţinerea efortului muscular, ATP-ul este o substanţă foarte importantă în procesul de generare a energiei necesare pentru contracţia eficientă a muşchilor.
  Studiile ştiinţifice au demonstrat faptul că utilizarea creatinei ca supliment alimentar are ca efect creşterea masei şi a forţei musculare; susţinerea dezvoltării musculaturii, fără creşterea depozitelor de grăsimi din organism; îmbunătăţirea performanţelor în cazul exerciţiilor intense de scurtă durată; reducerea oboselii prin diminuarea nivelului de acid lactic din muşchi.
  Six Stars Muscle Professional Strength Creatine este o formulă testată clinic pe bază de creatină, care a fost concepută ştiinţific pentru a oferi o creştere accentuată a masei şi forţei musculare. La baza formulei Six Stars Muscle Professional Strength Creatine se află un amestec de cinci forme de creatină, incluzând creatina monohidrat, creatina alfa-cetoglutarat, creatina acid hidroxicitric (HCA), creatina etil ester HCL şi creatina anhidră. Fiecare formă de creatină din acest amestec este specifică utilizării în activităţi sportive, oferind culturiştilor un maxim de câştig în masă şi forţă musculară.
  Six Stars Muscle Professional Strength Creatine este comercializat sub formă de pulbere cu aromă de fructe şi sub formă de tablete.

  Six Stars Muscle
  Professional Strength
  Creatine - fruit punch
  Supliment alimentar
  Pulbere 1,13 kg

  O măsură pulbere (57 g) conţine:
  Complex de creatină
  extrapură 6 g
  (Creatin-monohidrat, creatină etil ester HCl, creatină alfa-cetoglutarată, creatină anhidră, hidroxicitrat de creatină)

  Cofactor Anabolic 2002 mg
  (taurină, taurină etil ester HCl, taurină - cetoizocaproat de calciu)
  Activator al oxidului
  nitric 1002 mg
  (L-arginină, L-arginină - alfa-cetoglutarată, L-arginină - cetoizocaproat)
  Maximizator al secreţiei de insulină InsuloDrive 222 mg
  (acid alfa-lipoic, L-citrulină,
  L-leucină, D-pinitol)

  Alte ingrediente: îndulcitor - dextroză; acidifiant – acid citric; antiaglomerant - silicat de calciu; arome naturale şi artificiale; amestec de gume (amidon modificat, gumă Acacia, colorant mineral – dioxid de titan, stabilizatori fosfat tricalcic, gumă xantan, acidifiant - acid citric); colorant – roşu Allura AC; îndulcitori – sucroză, acesulfam potasiu...................q.s.

  Variaţia ingredientelor +/- 5%

  Mod de administrare: ca supliment alimentar, în primele 5 zile (perioada de solicitare), se consumă 2 măsuri de pulbere, imediat după antrenament. În zilele fără antrenament, se consumă o măsură de pulbere (57 g) dimineaţa pe stomacul gol şi cealaltă măsură de pulbere 12 ore mai târziu. În perioada următoare (de întreţinere), se consumă o măsură de pulbere (57 g), imediat după antrenament. În zilele fătă antrenament, se consumă o măsură de pulbere dimineaţa pe stomacul gol.

  Notificare MSP/ISPT/Seria AB/Nr. 0140/09.10.2008.  Atentie:
  Se recomanda exclusiv persoanelor sanatoase, cu varste  intre 18-55 ani.
  Nu se administreaza gravidelor sau femeilor care alapteaza.

  pdf

  Descarcati aici prospectul!Apasa aici pentru a merge in partea de sus a paginii

 

 

2009 © calivitavelcu.ro

 

Top vânzări

01. Protect for life (90 capsule)
02.Beta Carotene (100 capsule gelatinoase)
03.Ac-Zymes(100 capsule)
04.Vital Woman( 60 tablete)
05.Power Mins (100 tablete)
06.Acidhofilus with Psyllium(100 capsule)
07.Culevit(120 tablete)
08.Bee Power Royal(50 capsule)
09.Citrimax and Chromium (90 tablete)
10.Mega Zinc 50 mg (100 tablete)