Calivita

10

 

 

 

 

 

 

 

Twinlab-Amino fuel lichid 474ml

 

   


  Producator: Twinlab Corporation

  Pret TVA inclus: 55.20 lei

   

  Descrierea produsului:

  Proteinele constituie baza construcţiei musculare, iar aminoacizii sunt elementele principale în sinteza proteinelor. Toate organele, glandele, muşchii, enzimele şi hormonii din organism conţin proteine. Dacă exceptăm cantitatea de apă din corp, ajungem la concluzia că greutatea corporală se datorează, în cea mai mare parte, proteinelor.
  Puţină lume cunoaşte, însă, faptul că, datorită diferitelor combinaţii ale aminoacizilor, există peste 50.000 de tipuri de proteine şi 20.000 de tipuri de enzime cunoscute. Proteinele diferă atât din punct de vedere structural (având în compoziţie diferiţi aminoacizi), cât şi prin rolurile pe care le au în procesele vitale din organism, iar din această cauză nu se pot substitui (o anumită proteină nu poate fi înlocuită de o altă proteină).
  Din cei 29 de aminoacizi frecvent întâlniţi se formează sute de tipuri de proteine care se găsesc în organismele tuturor vieţuitoarelor. În organismul uman, ficatul este organul care asigură 80% din aminoacizii necesari, iar diferenţa de 20% se obţine din alimentaţie. Zece tipuri de aminoacizi sunt indispensabili, se obţin exclusiv prin aport alimentar şi se numesc aminoacizi esenţiali. Aminoacizii esenţiali sunt arginina, fenilalanina, histidina, izoleucina, leucina, lizina, metionina, treonina, triptofanul şi valina. În organism, formarea şi descompunerea proteinelor se realizează în funcţie de necesităţi şi de procesele biologice care au loc la momentul respectiv. Aminoacizii nu pot fi depozitaţi şi, din aceasta cauză, atunci când este nevoie de vreunul, mai întâi se utilizează aminoacizii aflaţi în circulaţia sanguină, iar apoi vor fi obţinuţi prin degradarea proteinelor.
  Lipsa oricărui aminoacid esenţial din organism poate provoca numeroase disfuncţii. Acest lucru se întâmplă mult mai des decât s-ar crede. Un regim alimentar unilateral, neechilibrat, care nu asigură toţi aminoacizii esenţiali, poate determina grave dereglări ale proceselor biochimice. O situaţie asemănătoare se produce şi în cazul în care, dintr-o cauză oarecare, alimentele consumate nu pot fi digerate şi prelucrate în totalitate. Pot apărea dereglări şi atunci când regimul alimentar este bogat în vitamine şi săruri minerale, dar cantitatea de aminoacizi esenţiali este insuficientă. Lipsa aminoacizilor esenţiali nu permite activitatea eficientă a vitaminelor şi mineralelor.
  Amino Fuel lichid. Este un produs bogat în aminoacizi, special creat pentru sporirea masei musculare şi pentru cei care practică body building sau haltere în mod serios. De aceea, se recomandă atleţilor şi sportivilor de performanţă.
  Amino Fuel este un produs de calitate superioară care furnizează energie organismului şi reglează numeroase procese metabolice importante din organism.
  Arginina. Este necesară în sinteza proteinelor, colagenului, în creşterea şi dezvoltarea masei musculare şi în reducerea ţesutului adipos. Contribuie la menţinerea funcţionării eficiente a sistemului imunitar, întârzie dezvoltarea tumorilor şi favorizează procesele de cicatrizare.
  Carnitina. Este cel mai important aminoacid în dezvoltarea musculaturii, iar prin împiedicarea acumulării de acid lactic în muşchi, combate principala cauză a oboselii. De asemenea, este indispensabilă în desfăşurarea proceselor metabolice şi în funcţionarea normală a inimii.
  Glutamina. Ajută sistemul imunitar şi este folosită de organism cel mai eficient în momentele de stres şi de boală.
  Histidina. Are efecte antiinflamatorii şi antioxidante (reduce efectele negative ale radicalilor liberi). Poate reduce şi durerile minore ale articulaţiilor.
  Fenilalanina. Este utilizată de către creier în formarea epinefrinei, cu efecte antidepresive. De asemenea, intervine în mecanismul reţinerii informaţiilor de către creier şi la prevenirea obezităţii
  Izoleucina. Împreună cu valina este carburantul celulelor musculare, jucând un rol important în sinteza proteică . O cantitate adecvată de izoleucină în muşchi duce la vindecarea rapidă a rupturii celulelor musculare. Rolul său în culturism este fundamental. Este un precursor al glutaminei şi alaninei în timpul antrenamentelor intense.
  Leucina. Intervine într-un mare număr de procese metabolice, precum şi în formarea leucocitelor şi a anticorpilor.
  Lizina. Este un aminoacid important în creşterea şi dezvoltarea oaselor, a ţesuturilor moi, în formarea anticorpilor, a colagenului, precum şi a unor hormoni şi enzime. Menţine scăzut nivelul sanguin al trigliceridelor, ajută la refacerea muşchilor după un efort fizic susţinut. Intervine în lupta împotriva virusului herpetic.
  Metionina. Elimină deşeurile din ficat, ajută la regenerarea acestuia. Are efect benefic şi asupra rinichilor.
  Treonina. Detoxifică organismul şi previne creşterea concentraţiei de grăsimi în ficat.
  Triptofanul. Stimulează secreţia de serotonină, substanţă cu efecte calmante şi care reglează ritmul circadian, asigurând somnul natural în caz de insomnie.
  Valina. Intervine în creşterea şi refacerea musculară, în formarea hemoglobinei şi în stabilizarea glicemiei. Este precursor al glutaminei şi alaninei, în timpul antrenamentelor intense.
  Acidul aspartic. Participă la convertirea glucozei în energie musculară şi intră în componenţa anticorpilor.
  Acidul glutamic. Ajută sistemul nervos central să reţină informaţiile; intră în reacţiile de neutralizare a efectelor catabolice ale cortizolului, hrăneşte creierul, prevenind oboseala şi depresia; creşte secreţia de acid gama-aminobutiric până la concentraţiile optime. Combate necesitatea consumării de alcool, reduce pofta de ciocolată; se consideră că înlătură efectele îmbătrânirii şi că are efecte benefice în tratamentul impotenţei.
  Alanina. Este un component principal al ţesutului conjunctiv. De asemenea, este aminoacidul cel mai des utilizat pentru neoglicogeneză.
  Glicina. Stă la baza formării altor aminoacizi în organism şi a eritrocitelor.
  Prolina. Este un component de bază al ţesutului conjunctiv.
  Serina. Ajută la buna funcţionare a sistemului nervos; este utilizat la eliberarea energiei celulare şi în formarea acetilcolinei.
  Aminoacizii din Amino Fuel sunt de cea mai bună calitate şi sunt obţinuţi exclusiv din surse naturale.

  Amino Fuel

  474 ml, 948 m

  Supliment alimentar cu proteine, vitamine şi minerale

  Conţine o sursă de fenilalanină.

  O lingură (15 ml) conţine:
  Bitartrat de colină 33,3 mg
  Inozitol 33,3 mg
  Acid pantotenic 10 mg
  Niacină 10 mg
  L-carnitină 8,33 mg
  Sodiu 3,33 mg
  Vitamina B6 1,33 mg
  Vitamina B1 0,83 mg
  Vitamina B2 0,83 mg
  PABA 0,66 mg
  Acid folic 33,3 mcg
  Vitamina B12 4 mcg
  Biotină 3,33 mcg

  Alte ingrediente: apă purificată, gelifiant-gelatină hidrolizată; fructoză; proteină izolată din zer; agent de umezire-propilen glicol; acidifiant-acid citric; maltodextrină; albuş de ou hidrolizat; antispumant; emulsificator-celuloză; inozitol; bitartrat de colină; aromatizant de portocale; conservanţi-acid sorbic, benzoat de sodium, metilparaben; D-pantotenat de calciu; niacinamidă; L-carnitină; conservant-propilparaben; cianocobalamină; piridoxin hidroclorid; riboflavină; 5` fosfat de sodiu; tiamin hidroclorid; acid para aminobenzoic; biotină; acid folic……….q.s.
  Profilul de aminoacizi
  L-glicină 1147 mg
  L-prolină 741 mg
  Acid L- glutamic 675,3 mg
  L-alanină 454 mg
  Acid L- aspartic 401,6 mg
  L-arginină 376,6 mg
  L-lizină 322 mg
  L-leucină 300 mg
  L-serină 184,3 mg
  L-valină1 173,6 mg
  L-treonină 151 mg
  L-fenilalanină 140,6 mg
  L-izoleucină 125,6 mg
  L-tirozină 77,3 mg
  L-metionină 65 mg
  L-histidină 62,6mg
  L-cisteină 47,3 mg
  L-triptofan 29,6 mg

  Variaţia ingredientelor +/- 5%

  Mod de administrare: ca supliment alimentar, consumaţi zilnic 3 linguri sau conform recomandării medicului. Se poate administra în timpul meselor, între mese sau înainte de antrenamente sau după alte activităţi fizice.

  Notificare: MS / ISPT / Nr. 05 / 21.03.2005

  Atenţie!
  Nu se recomandă persoanelor sub 18 ani.

   

  pdf

  Descărcaţi aici prospectul!

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

 

 

2009 © calivitavelcu.ro

 

Top vânzări

01. Protect for life (90 capsule)
02.Beta Carotene (100 capsule gelatinoase)
03.Ac-Zymes(100 capsule)
04.Vital Woman( 60 tablete)
05.Power Mins (100 tablete)
06.Acidhofilus with Psyllium(100 capsule)
07.Culevit(120 tablete)
08.Bee Power Royal(50 capsule)
09.Citrimax and Chromium (90 tablete)
10.Mega Zinc 50 mg (100 tablete)