Calivita

10

 

 

 

 

 

 

 

Twinlab Joint Fuel

 

  cumparati acum Twinlab Joint Fuel de la calivitatm
  Producator: Twinlab

  Pret TVA inclus:191.60 lei

  Descrierea produsului:

  Conform unui studiu efectuat de Fundaţia Arthritis din Statele Unite ale Americii, aproximativ a şasea parte din populaţia Americii, adică aproape patruzeci de milioane de americani, suferă de artrită. Circa 80% din populaţia cu vârsta peste 50 de ani suferă de o formă de artrită. Aceasta nu este doar o problemă a bătrâneţii. Poate afecta pe oricine şi la orice vârstă. Până la 45 de ani, artrita este mai des întâlnită la bărbaţi, iar după vârsta de 55 de ani la femei.
  Termenul de artrită provine din limba greacă şi înseamnă „inflamarea articulaţiilor".
  Osteoartrita este o eroziune a cartilajului care acoperă osul unei articulaţii. Ca urmare a deteriorării cartilajului, cartilagiile, care „acoperă" capetele oaselor, îşi pierd integritatea cauzând frecarea oaselor şi a articulaţiilor. Astfel, se pierde flexibilitatea normală a articulaţiei respective. Poate să apară odată cu înaintarea în vârstă, după lovituri sau la sportivi.
  Joint Fuel este un supliment alimentar cu o compoziţie complexă. Conţine substanţe care acţionează sinergic pentru a menţine sănătatea articulaţiilor. Produsul asigură fortificarea articulaţiilor, tendoanelor şi ligamentelor prin componenţii săi: vitaminele C şi E, zinc, seleniu, glucozamină sulfat, condroitin sulfat, extract de rădăcină de turmeric, quercitină dihidrat şi bromelaină.
  Vitamina C - este necesară organismului pentru dezvoltarea acestuia şi refacerea ţesuturilor. De asemenea, are rol important în formarea colagenului, o proteină importantă pentru piele, ţesuturi, tendoane, ligamente şi vase sanguine. Este un antioxidant foarte puternic, la fel ca şi vitamina E, ambele acţionând benefic în diferite inflamaţii. Participă la refacerea şi menţinerea cartilagiilor, oaselor şi danturii.
  Zincul s-a demonstrat că deficienţa de zinc poate duce la apariţia unor boli cronice, predilect a bolilor care afectează ţesuturile conjunctive. Este necesar pentru formarea şi menţinerea sănătăţii structurii cartilagiilor. Organismul utilizează zincul, împreună cu cuprul, pentru a produce enzima numită superoxid dismutază, care luptă împotriva inflamaţiilor. Această enzimă se găseşte în articulaţiile inflamate, unde neutralizează radicalii liberi. Deci, deficienţa de zinc accelerează degenerarea articulaţiilor.
  Seleniul se ştie că acţionează sinergic cu vitamina E. Împreună, sunt antioxidanţi capabili să încetineacă procesele de îmbătrânire şi ajută la menţinerea elasticităţii ţesuturilor. Ajută organismul la producerea glutation peroxidazei, o enzimă care, în interiorul articulaţiilor, acţionează împotriva radicalilor liberi.
  Glucozamina - este o substanţă naturală care se găseşte din abundenţă în organismul uman şi este necesară pentru formarea ţesuturilor conjunctive. Este produsă în organism mai întâi prin combinaţia glucozei cu glutamina, formând glucozamina, apoi această moleculă este sulfurată, formând glucozamina sulfat. Aceasta este o componentă de bază a cartilajului articular şi a ţesutului conjunctiv, cu rol important în menţinerea mobilităţii articulare.
  Direct sau indirect, glucozamina are rol în formarea suprafeţelor articulare, a tendoanelor, ligamentelor, oaselor, vaselor sanguine, pielii etc. Glucozamina este o componentă biochimică majoră a lichidului sinovial din articulaţii. Utilizarea combinată a glucozaminei sulfat cu condroitin sulfatul este extrem de obişnuită.
  Condroitin sulfatul este, de asemenea, o componentă majoră a cartilagiilor, formând matricea pe care este fundamentat colagenul, proteina esenţială din structura ligamentelor şi tendoanelor. Studiile au demonstrat că glucozamina sulfat şi condroitin sulfatul acţionează mai bine împreună decât separat.
  Turmericul - inhibă acţiunea a două enzime (ciclooxigenaza şi lipoxigenaza) responsabile de procesele inflamatorii. De asemenea, are proprietăţi antioxidante, ceea ce îi dublează eficienţa.
  Quercitina - conform unor studii recente, inhibă, de asemenea, enzimele care sunt responsabile de declanşarea proceselor inflamatorii.
  Bromelaina este o enzimă extrasă din tulpină plantei ananas. Numeroase studii clinice au confirmat acţiunea sa benefică în procese antiinflamatoare.
  Suplimentul alimentar Joint Fuel, un produs uşor de asimilat de către organism, menţine sănătatea cartilagiilor şi articulaţiilor, fortificându-le. Este deosebit de util şi sportivilor care efectuează antrenamente intense, dar de multe ori neglijează sănătatea articulaţiilor, expunându-se riscurilor accidentării şi putând compromite rezultatele eforturilor lor.

  Joint Fuel

  Supliment alimentar cu vitamine, minerale şi diferite extracte
  60 capsule = 53 g
  120 capsule = 105 g

  1 capsulă conţine:
  Glucozamină sulfat 250 mg
  Vitamina C 167 mg
  Vitamina E 133 UI
  Extract de rădăcină de turmeric 117 mg
  Bromelaină 33 mg
  Condroitin sulfat 17 mg
  Quercitină dihidrat 17 mg
  Zinc 3 mg
  (din picolinat de zinc)
  Seleniu 33 mcg

  Alte ingrediente: gelifiant gelatină; stabilizator - celuloză; apă purificată, stabilizator - stearat de calciu; antiaglomerant - dioxid de siliciu; MCT.
  Variaţia ingredientelor +/- 5%

  Mod de administrare: ca supliment alimentar,
  6 capsule pe zi, de preferat 3 capsule dimineaţa
  şi 3 capsule seara.

  Notificare: MS / ISPT / Nr. 06. / 21.03.2005

  pdf

  Descarcati aici prospectul!


   

Apasa aici pentru a merge in partea de sus a paginii

 

 

2009 © calivitavelcu.ro

 

Top vânzări

01. Protect for life (90 capsule)
02.Beta Carotene (100 capsule gelatinoase)
03.Ac-Zymes(100 capsule)
04.Vital Woman( 60 tablete)
05.Power Mins (100 tablete)
06.Acidhofilus with Psyllium(100 capsule)
07.Culevit(120 tablete)
08.Bee Power Royal(50 capsule)
09.Citrimax and Chromium (90 tablete)
10.Mega Zinc 50 mg (100 tablete)