Calivita

10

 

 

 

 

 

 

 

twinlab ripped fuel extreme new technology

 

  twinlab ripped fuel extreme


  Producator: Twinlab Corporation

  Pret TVA inclus: 91.80 lei

  Descrierea produsului:

  Cantitate: 60 de capsule

  Ripped Fuel Extreme este un supliment alimentar modern pentru pierderea greutăţii corporale prin accelerarea arderii grăsimilor. Este un produs termogenic care energizează organismul în vederea unor antrenamente intense.
  Ripped Fuel Extreme are în compoziţie calciu, crom, un amestec patentat din extracte de plante (rădăcină de baical skullcap şi scoarţă de black catechu), extract din seminţe de cacao, extract din frunze de ceai verde, cofeină, L-carnitină şi extract din ardei roşu.
  Calciul, mineralul prezent în cantitatea cea mai mare în organism, are rol în numeroase funcţii ale acestuia. Aproape întreaga cantitate de calciu este fixată în oase şi în dantură. Calciul este responsabil de contracţiile muşchilor şi de bătăile inimii. Studii mai recente au arătat că un consum crescut de calciu ajută considerabil la pierderea greutăţii persoanele care ţin o dietă săracă în calorii, dar bogată în calciu, pot slăbi mai mult decât cele care consumă acelaşi număr de calorii, însă fără prea mult calciu. Conform cercetărilor efectuate, calciul înmagazinat în celulele adipoase joacă un rol important în depunerea şi descompunerea grăsimilor. Un aport mai mare de calciu transformă un procent mai mare din calorii în căldură şi nu în depozite adipoase.
  Cantitatea de crom din organism scade odată cu înaintarea în vârstă şi în urma activităţilor fizice intense. Forma biologic-activă este numită picolinat de crom şi ajută la asimilarea aminoacizilor, accelerează sinteza proteinelor şi are o influenţă benefică în procesele metabolice. Stimulează metabolismul glucidic şi stabilizează echilibrul energetic prin reglarea continuă a nivelului glicemiei. Aceasta, la rândul său, asigură o rezistenţă crescută, accelerează regenerarea organismului şi sporeşte capacităţile fizice.
  Amestecul din extract de rădăcină de baical skullcap şi scoarţă de black catechu este brevetat şi conţine cantităţi mari de flavonoide şi flavani. Baical skullcap este utilizat pe scară largă în China datorită efectelor sale benefice asupra sănătăţii. Protejează organismul faţă de alergii şi infecţii bacteriene. Potenţează activitatea anticoagulantă şi antiinflamatoare proprie a organismului. Are acţiune antioxidantă, diuretică, vasodilatatoare etc.
  Principalii compuşi bioactivi din fructul arborelui de cacao sunt cunoscuţi sub denumirea de metilxantine. Teobromina, care este metilxantina predominantă din cacao, este termogenică, adică stimulează arderea caloriilor.
  Ceaiul verde suprimă pofta de mâncare, acelerează metabolismul natural al organismului, stimulează termogeneza şi oxidarea grăsimilor.
  Cofeina este un alcaloid care a fost descoperit în 1820. Plantele în care poate fi găsită în cantităţi considerabile sunt: arborele de cafea, cacao, ceai, Kola şi guarana. Cofeina este un energizant care creşte rezistenţa organismului, înlătură senzaţia de oboseală, stimulează sistemul nervos central. Nimeni nu are nevoie cu adevărat de cofeină dar, un studiu efectuat în SUA a arătat că, dacă ar înceta consumarea cafelei sau a altor băuturi cu conţinut de cofeină, productivitatea ar scădea la 70%.
  L-Carnitina este o substanţă foarte la modă, care se regăseşte în majoritatea produselor de slăbit. Din totalul de carnitină din organism, în muşchii scheletici şi în cord se concentrează cca. 95%, în ficat, rinichi şi alte ţesuturi 4% şi în fluidul extracelular 1%.
  L-Carnitina intervine în producerea de energie, fiind importantă în activitatea fizică. Este cel mai important aminoacid în dezvoltarea musculaturii, iar prin împiedicarea acumulării de acid lactic în muşchi, combate principala cauză a oboselii. De asemenea, este indispensabilă în desfăşurarea proceselor metabolice şi în funcţionarea normală a inimii. Îmbunătăţeşte utilizarea lipidelor ca sursă de energie.
  Ardeiul roşu (Cayenne) este o sursă pentru substanţa numită capsaicină care activează neuronii şi neuropeptidele din creier prin care se suprimă apetitul. De asemenea, accelerează procesele de termogeneză, având ca rezultat consumul de energie şi oxidarea grăsimilor.
  Ripped Fuel Extreme este un supliment alimentar pentru slăbit testat clinic, cu ajutorul căruia se obţin rezultate mai bune dacă se ţine şi un regim alimentar mai sărac în grăsimi. Rezultatele individuale diferă.

  Supliment alimentar cu minerale şi extracte de plante
  60 capsule

  O capsulă conţine:
  Extract de seminţe de cacao 157,5 mg
  Extract de frunze de ceai verde 157,5 mg
  Cofeină 110 mg
  Amestec brevetat de extracte de plante 62,5 mg
  (rădăcină de baical skullcap şi scoarţă de black catechu)
  Calciu 59 mg
  Extract de ardei roşu 25 mg
  L-carnitină 6,5 mg
  Crom 100 mcg

  Alte ingrediente: făină de orez, gelifiant - gelatină; apă pură, MCT, stabilizator - stearat de magneziu; antiaglomerant - dioxid de siliciu......q.s
  Variaţia ingredientelor +/- 5%

  Mod de administrare: ca supliment alimentar,
  2×2 capsule pe zi. A nu se consuma mai
  mult de 4 capsule pe zi.

  Notificare: MS / ISPT / Nr. 19 / 09.05.2005

   

   Atentie:

  Nu se recomandă pesoanelor sub 18 ani. Înainte de folosire cereţi avizul medicului d-voastră. Nu se recomandă femeilor gravide sau care alăptează şi persoanelor cu afecţiuni gastro-intestinale. De asemenea, nu se recomandă persoanelor care doresc să elimine din alimentaţia lor cofeina.

  pdf

  Descarcati aici prospectul!

   

   

Apasa aici pentru a merge in partea de sus a paginii

 

 

2009 © calivitavelcu.ro

 

Top vânzări

01. Protect for life (90 capsule)
02.Beta Carotene (100 capsule gelatinoase)
03.Ac-Zymes(100 capsule)
04.Vital Woman( 60 tablete)
05.Power Mins (100 tablete)
06.Acidhofilus with Psyllium(100 capsule)
07.Culevit(120 tablete)
08.Bee Power Royal(50 capsule)
09.Citrimax and Chromium (90 tablete)
10.Mega Zinc 50 mg (100 tablete)