Calivita 

 

 

Despre Vitamina B17 (Letril)

   

  Date generale despre vitamina B17


  Una din cele mai controversate „vitamine" ale acestui deceniu. Din punct de vedere chimic este o combinaţie a două molecule de glucoza (una de benzaldehidă şi una de acid cianhidric) numită amigdalină. In reţetele medicale e cunoscută sub numele de nitrilozidă. Se extrage din sâmburii de caisă.

  Una din vitaminele B care nu se găseşte în drojdia de bere. In majoritatea statelor americane nu este acceptată ca tratament pentru cazurile de cancer (legală în douăzeci şi cinci de state). A fost respinsă de Food and Drug Administration pe motiv că poate fi otrăvitoare din cauza conţinutului de acid cianhidric.


  Ce poate face vitamina B17 pentru dumneavoastră?


  Se pare că deţine specifice proprietăţi de prevenire şi tratare a cancerului.


  Afecţiuni în care este indicată vitamina B17


  Rezistenţă scăzută la cancer.


  Suplimente naturale pe baza de vitamina B17


  Dozele zilnice necesare în mod obişnuit sunt de 0,25-1,0 g.


  Toxicitatea vitaminei B17


  Deşi nu s-au stabilit încă nivele de toxicitate, cantităţile în exces de letril pot fi periculoase. Doze cumulate de peste 3,0 g nu ridică probleme, dar nu este indicat a se lua mai mult de 1, 0 g odată.

  In conformitate cu Almanahul nutriţiei, cinci până la treizeci de sâmburi de caisă mâncaţii în cursul zilei — însă în nici un caz toţi odată — constituie o cantitate i suficientă pentru scopuri preventive.


  Sfatul specilistului despre vitamina B17


  Dacă sunteţi interesat de un tratament anti-canceros sau preventiv cu letril, luaţi legătura şi discutaţi cu un medic nutriţionist. La ora actuală există în literatura de specialitate suficiente informaţii despre letril. Vă sfătuiesc să le consultaţi şi să cereţi opinia unui medic înainte de a începe! orice regim ce include B17.

  Tratament Naturist pentru cancer

  Vitamina B17 Comentata de Marinescu Ion in data de . Foarte interesante informatiile! Mi-au fost de ajutor. 4.5

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

Apasa aici pentru a merge in partea de sus a paginii

 

2009 © calivitavelcu.ro