Calivita

 

xenadrine

cytogenix logo

 

 

 

 

 

 

Xenadrine NRG 8 Hour Power

Xenadrine NRG 8 Hour Power


  Producator: Cytodyne (actualul Cytogenix)

  Descriere : 

  Xenadrine Energy 8 Hour face parte din generaţia nouă de suplimente alimentare care stimulează metabolismul, în special cel lipidic, prin arderea accelerată a grăsimilor, asigurând în acelaşi timp organismului energia necesară pentru 8 ore.
  Xenadrine Energy 8 Hour este format dintr-un un amestec de extracte de plante şi aminoacizi care stimulează capacitatea naturală a organismului de a arde grăsimile într-un mod deosebit de eficient.
  Termoxantina este o combinaţie care conţine Yerba Maté, guarana, ceai verde, extract din boabe de cafea verde şi extract din seminţe de cacao, toate acestea fiind surse de metilxantine. Metilxantinele sunt substanţe înrudite cu cofeina, au efect de creştere a energiei şi de ardere a grăsimilor.
  Yerba Maté conţine aproximativ 196 substanţe biologic-active: mateină, cofeină, taninuri, polifenoli ş.a. De asemenea, conţine următoarele minerale: potasiu, magneziu, sodiu, seleniu, precum şi vitaminele: A, E, B1, B2, C. Efectele benefice, prin acţiunea sinergică a acestor componenţi, sunt: menţinerea tonusului nervos central, creşterea consumului energetic, mărirea performanţelor, îmbunătăţirea capacităţii de rezistenţă, dispariţia senzaţiei de oboseală, accelerarea proceselor catabolice.
  Guarana este una din cele mai cunoscute plante din Brazilia şi Uruguay. Principala substanţă biologic-activă din guarana este guaranina, asemănătoare cofeinei. Guarana conţine de 2-3 ori mai multă cofeină decât cafeaua sau ceaiul, fără a prezenta efectele secundare ale acesteia. Stimulează sistemul nervos central, scade oboseala, întârzie somnul, creşte rezistenţa în activităţi suprasolicitante şi îmbunătăţeşte reflexele condiţionate; accelerează ritmul metabolismului, scade senzaţia de foame; este un diuretic slab.
  Extractul de ceai verde conţine aminoacizi, cum ar fi: acidul aspartic, asparagina, acidul glutamic, serina, arginina; alcaloizi: cofeină, teobromină, teofilină, fibre; vitamina C, vitaminele din complexul B; minerale: Mg, K, Mn, F şi polifenoli. Este un antioxidant puternic. Efectul extractului din frunze de ceai verde este determinat de componentele sale principale, teobromina şi teofilina, cunoscute pentru proprietăţile lor tonice, excitante şi diuretice. Facilitează eliminarea apei la nivel renal, fiind un foarte bun adjuvant în tratamentul curelor de slăbire. De asemenea, are un rol important în eliminarea grăsimilor.
  Un alt component al produsului, extractul de seminţe de cacao conţine, de asemenea, cofeină, teobromină şi altele.
  Termoxanthina mai conţine: Cissus quadrangularis - o plantă nativă din regiunile Indiei şi Ceylonului, cunoscută încă din antichitate pentru efectele sale tonifiante şi analgezice şi, mai ales, pentru proprietăţile sale benefice în caz de fracturi ale oaselor; Catuaba, Muira Puama şi maca care diminuează senzaţia de durere şi oboseala, ţin sub control stăpânirea de sine, agitaţia, îmbunătăţesc memoria.
  De asemenea, conţine aminoacizii L-tirozină şi L-teanină. L-tirozina este un precursor al catecolaminelor, ajutând astfel la reglarea secreţiei neurotransmiţătorilor cu rol important în arderea grăsimilor. Se găseşte în structura proteinelor din organism. L-teanina îmbunătăţeşte funcţiile sistemului imunitar şi, astfel, capacitatea de apărare a organismului. Diminuează stresul psihic şi fizic, ducând la relaxarea organismului.
  Din compoziţia produsului mai face parte norambrolida, un compus obţinut din planta Salvia sclarea. S-a demonstrat că norambrolida măreşte nivelul intracelular de AMP ciclic (adenozin monofosfat ciclic), un mesager care semnalizează celulelor necesitatea arderii grăsimilor pentru obţinerea de energie, efect similar cu cel al efedrinei, dar fără efectele secundare ale acesteia.
  Aphanizomenon flos-aquae (AFA) este o specie veche de alge verzi-albăstrui care conţine mai multe proteine şi clorofilă decât orice altă sursă de hrană. Creşte numai în locurile sălbatice şi este net superioară oricărei alte alge de pe planetă, fiind considerată alimentul perfect al naturii. Conţine mai multe proteine decât orice alt organism (vegetal sau animal). Conţine 22 de aminoacizi, dintre care 8 esenţiali şi care pot fi obţinuţi numai din alimente. Cercetările efectuate au demonstrat că este important nu numai ceea ce mâncăm, ci şi ceea ce absoarbe şi asimilează organismul nostru. În acest sens, Aphanizomenon flos-aquae conţine celule ce pot fi uşor digerate de către organismul uman. Absorbţia rapidă duce la asimilarea nutrienţilor vitali într-un procent de 97%.
  Cystoseira Canariensis este o sursă de alginaţi şi se consideră că este un liant al miostatinului. Miostatinul este un factor de creştere care limitează dezvoltarea ţesuturilor musculare, o concentraţie crescută al acestuia cauzând o dezvoltare musculară mai slabă. Cercetătorii consideră că în Cystoseira Canariensis au descoperit o cale de a controla miostatinul şi de a permite celulelor musculare să se dividă şi să crească în mod natural.
  Vitamina B12 este un nutrient necesar pentru maturarea celulelor de hemoglobină (care transportă oxigenul necesar metabolismului energetic). Deficienţa vitaminei B12 poate fi destul de des întâlnită datorită unei absorbţii nesatisfăcătoare a nutrienţilor, având ca rezultat un nivel scăzut de energie şi oboseală. În consecinţă, vitamina B12 a fost inclusă în compoziţia produsului pentru a ajuta producerea de energie.
  Substanţele din compoziţia produsului acţionează sinergic, asigurând rezultate rapide în pierderea greutăţii şi îmbunătăţind performanţa musculară. Asigură energie pentru opt ore şi se recomandă persoanelor care ţin cură de slăbire sau practică fitness.

  Xenadrine Energy 8 Hour
  Supliment alimentar cu vitamine şi extracte de plante, cu îndulcitor
  120 tablete = 113 g

  O tabletă conţine:
  Amestec patentat de Termoxantină 546 mg
  din care: metilxantine 170 mg (cofeină, teobromină şi teofilină), frunze de Yerba Maté, seminţe de guarana, seminţe de cacao, frunze de ceai verde, extract din boabe de cafea verde, infuzie de cofeină naturală, Cissus quadrangularis, Catuaba, Muira puama, Maca
  Combinaţie brevetată de aminoacizi 170 mg
  (L-tirozină, L-teanină)
  Norambrolidă 16 mg
  (extract din frunze de Salvia sclarea)
  Alge verzi-albăstrui 16 mg
  (Aphanizomenon flos-aquae)
  Alge brune 16 mg
  (Cystoseira canariensis)
  Vitamina B12 ( metilcobalamină) 100 mcg
  Alte ingrediente: stabilizator-fosfat de calciu; emulsificator-celuloză; îndulcitor-sorbitol; gama ciclodextrină; cefaline (fosfatidil etanolamină şi serină); stabilizator-gumă xantan; inulină; stabilizator-stearat de magneziu; agent de glazurare-şelac..................q.s.
  Variaţia ingredientelor +/- 5%
  Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1 tabletă pe zi, pe stomacul gol, preferabil cu 30-60 minute înainte de micul dejun sau prânz.

  Atenţie!
  Se recomandă exclusiv persoanelor sănătoase, cu vârste între 18-55 ani.
  Nu se administrează gravidelor sau femeilor care alăptează.
  Este contraindicată administrarea concomitentă cu medicamente conţinând efedrină, pseudoefedrină, fenilpropanolamină (compuşi aflaţi în medicamente contra stărilor alergice, antiastmatice, produse împotriva răcelii).
  Nu se administrează după orele 16.

  Notificare: MSP / ISPT / Seria AB / Nr. 0050 / 19.06.2007

  pdf

  Descarcati aici prospectul!


   

Apasa aici pentru a merge in partea de sus a paginii

 

 

2009 © calivitavelcu.ro

 

Top vânzări

01. Protect for life (90 capsule)
02.Beta Carotene (100 capsule gelatinoase)
03.Ac-Zymes(100 capsule)
04.Vital Woman( 60 tablete)
05.Power Mins (100 tablete)
06.Acidhofilus with Psyllium(100 capsule)
07.Culevit(120 tablete)
08.Bee Power Royal(50 capsule)
09.Citrimax and Chromium (90 tablete)
10.Mega Zinc 50 mg (100 tablete)